Sfatul zilei pentru 14 septembrie 2019. Fecioara primește o medalie mult așteptată

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
13/09/2019, 10:30
Sfatul zilei pentru 14 septembrie 2019. Fecioara primește o medalie mult așteptată
Nativii născuți în zodia fecioară vor fi invitați la o gală unde vor fi premiați. Sursa foto: cancan.ro

Sfatul zilei pentru prima zi de weekend, sâmbătă este gata. În data de 14 septembrie 2019 zodiile vor avea parte de o zi foarte frumoasă, vorbe dulci din partea partenerilor de viață, mese gustoase și copioase și împlinirea tuturor dorințelor. Sâmbătă este o zi pe care nu o vom uita prea curând.

Așa arată sfatul zilei pentru 14 septembrie 2019

Berbec

Ai ocazia să te ocupi de o pasiune pe care ai uitat-o în ultimul timp. Ai câteva ore libere și poți evada din cotidian. Renunță la reguli și simte-te bine în pielea ta. Sâmbătă este o zi minunată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Ai de luat o decizie foarte importantă legat de un nou job. Nu te grăbi. Ieși la o cafea cu o prietenă dragă și sfătuiește-te cu ea. Cele mai bune decizii le iei când ești liniștit și relaxat.

Gemeni

Ai pus deoparte ceva bănuți, iar acum ai ocazia ideală să-i cheltui. Copiii vor să meargă într-un parc de distracții unde vă veți bucura împreună de o zi frumoasă. Vei căpăta amintiri deosebite.

Citește ce ți-a rezervat sfatul zilei pentru 14 septembrie 2019
Află în rândurile de mai jos care sunt evenimentele la care vor lua parte zodiile. Sursa foto: stirescu.ro

Rac

Ești o persoană meticuloasă și mereu pregătită. Ai decis să strângi cureaua și să pui într-un loc sigur o sumă de bani pentru zile negre. Niciodată nu vei știi când vei avea nevoie de ei.

Leu

Nu te culca pe-o ureche dacă vrei să obții acea mărire de salariu. Mai trebuie să tragi puțin și să mai lucrezi în echipă. O sumă importantă de bani va intra în posesia ta cât de curând.

Fecioară

Ești invitat la un eveniment monden sau o gală unde vei fi apreciat pentru eforturile tale. Vei fi recompensat pe măsură și s-ar putea să primești o medalie. Vei primi multe comentarii pozitive.

Balanță

Familia îți face o surpriză plăcută și îți oferă bilete pentru o vacanță. Așteptai de mult să te relaxezi, iar acum ai ocazia ideală. Mergi la plimbare în natură și încarcă-ți bateriile.

Scorpion

Weekend-ul acesta vrei să stai acasă și să te odihnești. Faci planuri pentru renovarea locuinței și cauți pe Internet mobilă la reducere. Ai planuri mărețe pentru dormitor.

Săgetător

O persoană pe care o apreciezi te va invita la o petrecere grandioasă. Ești o persoană specială și mulți oameni vor să stea în preajma ta. Ești tratat ca un rege.

Capricorn

Un prieten apropiat îți propune să te alături unui grup de studiu sau de pictură. Gândește-te că acest nou hobby te va ajuta să te deconectezi de la viața zilnică.

Vărsător

Ai un dor de ducă nebun și pleci oriunde vezi cu ochii. Fie că mergi la mare sau la munte încarcă-ți bateriile pentru perioada următoare. Se anunță zile grele la locul de muncă.

Pești

O rudă mai îndepărtată vă face o vizită inopinantă. Nu te superi deloc, ci dimpotrivă. Îți face plăcere să stai în compania oamenilor pe care nu i-ai mai văzut de mult.

 

 

 

 

 

Închide ×