Horoscop zilnic, joi, 5 martie 2020. Berbecii pun bazele unei afaceri ce la va aduce profit mult timp de aici încolo

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
04/03/2020, 13:41
Horoscop zilnic, joi, 5 martie 2020. Berbecii pun bazele unei afaceri ce la va aduce profit mult timp de aici încolo
Horoscop zilnic pentru ziua de joi, 5 martie. Sursa foto: profimediaimages.ro

STIRIMONDENE. FANATIK vă aduce horoscopul zilnic de joi, 5 martie. Astfel, nativii vor afla din timp de la astrologi ce şi cum să facă pentru a evita lucrurile rele din viaţa lor. O zodie pune bazele unei afaceri ce le va aduce profit mult timp de aici încolo, în timp ce o altă zodie va fi nevoită să trăiască din bani de împrumut pînă spre jumătatea anului.

Acesta este horoscopul zilnic pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020

Berbec

O şansă mare vi se iveşte. Aceasta constă într-o propunere de afacere din partea unui prieten. Astrologii vă sfătuiesc să vă asociaţi cu el. Din urma acestei afaceri veţi trăi mult timp de aici încolo. Dacă sunteţi de acord, pe seară puneţi la cale detaliile parteneriatului.

Taur

Astăzi întâlniţi o persoană care pe parcursul timpului vă va deveni partener. Va mai trece ceva timp până să realizaţi asta amândoi. Până atunci, astrologii sunt de părere că ar trebui să terminaţi proiectul început la locul de muncă. Altfel veţi avea necazuri.

Gemeni

Rămâneţi fără bani astăzi. Sunteţi presat financiar şi de o altă datorie neplătită. Astrologii spun să nu mai fiţi mână largă cu banii. Spre jumătatea anului urmează o redresare financiară pentru gemeni. Până atunci, sunteţi nevoiţi să trăiţi numai din împrumuturi.

Rac

Racii au noroc de bani astăzi. Sunt nişte bani munciţi. Astăzi încasaţi banii pentru o lucrare sau sunt bani veniţi în urma unor servicii prestate. Ziua o terminaţi acasă, liniştit, în faţa televizorului.

Leu

Leii sunt afectaţi astăzi de o veste proastă. O rudă din străinătate este bolnavă. Astrologii spun că ruda va suferi mult, dar într-un final va trece peste problemele de sănătate cu care se confruntă. Una bună, alta rece. Pe seară leii pot câştiga o sumă mică de bani. S-ar putea să fie un bilet câştigător la pariuri. Suficient cât să vă dea încredere să jucaţi mai departe.

Fecioară

Bani nu sunt o problemă pentru dumneavostră. Chiar şi aşa, în următoarea perioadă veţi face mai mulţi bani. Astrologii vă sfătuiesc să vă luaţi câteva libere pentru că sunteţi foarte stresaţi. Stresul, după cum se cunoaşte poate duce la boli foarte grave.

Balanţă

Balanţele sunt hotărâte să facă pasul cel mare. Vor să se căsătorească. Astrologii spun că momentul, precum şi partenerul ales sunt numai bune. Aşadar, o perioadă agitată va începe pentru dumneavoastră. Aveţi de găsit naşi, restaurant, totul pentru ca evenimentul să fie unul frumos.

Scopion

Aveţi mare grijă. Astrologii spun că veţi rămâne fără muncă în scurt timp. Urmează o perioadă foarte grea pentru balanţe. Aveţi grijă cum vă cheltuiţi economiile, pentru că abia către finalul anului mai găsiţi un loc de muncă aşa cum vă doriţi.

Săgetător

Săgetătorii sunt purtaţi fără voinţa lor într-un scandal la locul de muncă. Un coleg vrea să scape de dumneavoastră şi vă ponegreşte în faţa şefilor. Astrologii vă spun să staţi liniştiţi, să nu reacţionaţi în nicun fel, întrucât adevărul va ieşi la suprafaţă.

Capricorn

Capricornii au parte de linişte. Îşi iau liber de la muncă pentru câteva zile şi pleacă la ţară. Numai bine pentru că părinţii dumneavoastră nu îşi mai văd capul de treburi, mai ales că a venit primăvara. Astfel, vă veţi relaxa ca pe timpuri, în copilărie, cu treburile din gospodărie.

Vărsător

Un val de optimism vă cuprinde astăzi. Odată cu venirea primăverii vă apucaţi de renovarea casei. Constataţi că vă permiteţi şi amenajarea grădinii. Astfel, vă petreceţi ziua printre raioanele pline cu flori, dar şi printre cele cu lavabil, glet şi scule pentru zugrăvit.

Peşti

Sunteţi doar la jumătatea săptămânii şi deja v-aţi plictisit de muncă şi sunteţi obosit. Saftul astrologilor este să fiţi mai degajat şi să încercaţi să va calmaţi. Finalul săptămânii vă va aduce un pic de linişte chiar şi la locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×