Horoscopul zilnic: luni, 2 decembrie. Nativul născut în Pești se îndrăgostește iremediabil

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
01/12/2019, 14:52
Horoscopul zilnic: luni, 2 decembrie. Nativul născut în Pești se îndrăgostește iremediabil
Horoscop 2 decembrie. Sursa foto: lumeasperantelor.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilei de 2 decembrie. Multe dintre zodii sunt predispuse astăzi la visare. Altele sunt pe punctul de a-și întâlni partenerul de viață, dacă știe unde să caute, cum este cazul nativilor născuți sub semnul zodiacal al Peștilor!

Berbec

Astazi ești mai visător, mai cu capul în nori, și te gândești cum să faci să dai frâu liber celor mai dragi și îndrăznețe dorințe. Trebuie să privești lângă tine, poate vei găsi persoana ideală pe care o cauți de atâta vreme, deși se afla chiar în ochii tăi.

Taur

Nativii Taur vor avea niște discuții foarte constructive cu mai mulți membri ai familiei. Vor fi chiar revelatoare și îți vor trasa destinul pentru mulți ani ce vin.

Gemeni

Vei avea tendința să folosești cuvinte somptuoase, să acționezi mai îndrăzneț decât de obicei și chiar să iei decizii majore. Este lăudabilă dorința ta de a te autodepăși, dar in acelasi timp gandeste-te bine si la efectele acestor alegeri.

Rac

Cuvintele cheie pentru prima parte a acestei zile sunt: structura, program, organizare, rutina. In timp ce în cea de-a doua parte, nu te vei ține exact de rutină, ci vei acționa spontan, în funcție de cum vei simți.

Leu

Astăzi vei reuși cumva să transformi până și jocul și amuzamentul în ceva spiritual, profund, filozofial. Intelepciunea este bună, spun astrele, atâta timp cât nu interferează cu plăcerile vietii.

Fecioara

Fecioara uită de problemele sale, deoarece cineva din familia extinsă are o problemă mai gravă decât a lui, așa că se mobilizează să ajute cum poate mai bine.

Balanță

Astazi este despre comunicare, iar cele mai importante aspecte aspecte in acest sens tin de respectarea eticii, corectitudine si acuratetea informatiilor pe care le vei reusi sa le oferi, spun astrele.

Scorpion

Astăzi te simți puternic, ești plin de speranțe, iar o astfel de atitudine va atrage și veștile bune. Rezultatele frumoase pe care le vei avea astăzi îți vor aduce laude din partea celorlalți.

Săgetător

Este fantastic să visezi, dar mult mai minunat de atât este să îți aduci visele în realitate, să le pui în practică. Așadar, trebuie să acționezi!

Capricorn

Capricornul trebuie să-i lase pe ceilalți și să se mai gândească și la el. Trebuie să faco ce-ți place astăzi, să te relaxezi și să te gândești la ce ai de făcut de-acum încolo, mai ales dacă începi un nou capitol din viața ta.

Vărsător

Semnul tău zodiacal se află în sfera spiritualității. Acest lucru nu înseamnă neaparat ca te vor preocupa aspectele religioase, dar cu siguranță vei avea tendința să fii mai meditativ.

Pești

Nativul Pești are parte de o întâlnire de zile mari, astăzi. Aceasta vine când nu te aștepți, iar zâmbetul persoanei respective te va face să te îndrăgostești pe loc, chiar dacă nu crezi în dragoste la prima vedere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×