Sfatul zilei de 2 decembrie. Balanța pune la punct un plan măreț

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
01/12/2019, 14:25
Sfatul zilei de 2 decembrie. Balanța pune la punct un plan măreț
Sfatul zile 2 decembrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de 2 decembrie. Multe dintre zodii primesc vești bune, dar și sfaturi extrem de utile. Altele au o zi foarte aglomerată. Balanța însă pune la punct un plan măreț de afaceri, care se va concretiza anul viitor.

Așa arată sfatul zilei de 2 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec primește astăzi niște sfaturi foarte utile, pe care trebuie să le primească cu inima deschisă, deoarece vin de la o persoană care chiar îți vrea binele. Numarul norocos al zilei este 4.

Taur

Toată lumea parcă te enervează astăzi, iar aceste lucruri au un scop. Vor să te facă să-ți ieși din fire pentru a greși. Așadar, stai liniștit în banca ta și du-ți planul până la capăt. Numarul norocos al zilei este 5.

Gemeni

Astăzi dai dovadă de maturitate, iar cei din jurul tău vor aprecia calmul, dar și sfaturile tale foarte bine punctate. Numarul norocos  al zilei este 7.

Rac

Racul are nevoie de parteneriate astăzi, așa că le caută printre prietenii și rudele sale. Este posibil să găsească o persoană care să rezoneze cu planurile lui. Numarul norocos al zilei este 1.

Leu

Nativul Leu este foarte apreciat astăzi. Primește mai multe invitații de la persoane pe care le-a ajutat în trecut și care i-au rămas la rândul lor aproape în momentele grele. Numarul norocos al zilei este 2.

Fecioară

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi și obișnuiește-te să verifici de mai multe ori fiecare pas al lucrului tău. Nu vrei să te trezești la capăt de drum cu buzunarele goale. Numarul norocos al zilei este 3.

Balanța

Balanța pune la punct un plan măreț astăzi, care va debuta anul viitor. Se pare că proiectul respectiv este unul amplu și va fi încununat de succes. Numarul norocos al zilei este 7.

Scorpion

Scorpion este a o răscruce de drum. Nu stie încotro să o iei, ce este mai bine pentru tine, iar cei din jurul tău încearcă să te impulsioneze și să te îndrume. Numarul norocos al zilei este 2.

Săgetător

Aștepți un eveniment important, o întâlnire sau o petrecere. Ai emoții și te gândești cum să reacționezi, dar te vei lăsa purtat de val. Numarul norocos al zilei este 9.

Capricorn

De dragul celor din jur, trebuie să înveți să mai renunți la orgoliu. Nu este totul despre tine, ci trebuie să le fii alături și celor dragi în momentele grele. Numarul norocos al zilei este 6.

Vărsător

Vărsătorul nu trebuie să abandoneze un proiect la care lucrează de ceva timp, doar din cauza unor piedici care îi apar în drum. Numarul norocos al zilei este 5.

Pești

Nativii Pești sunt foarte ocupați astăzi. La locul de muncă se anunță o zi de foc, dar nici acasă nu este mai bine. O defecțiune te va face să muncești și acasă. Trebuie să-ți păstrezi răbdarea. Numarul norocos al zilei este 4.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×