Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 1 – 7 martie 2020. Cine se desparte la început de primăvară

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
28/02/2020, 17:06
Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 1 – 7 martie 2020. Cine se desparte la început de primăvară
Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 1 – 7 martie 2020

Horoscopul Marianei Cojocaru pentru perioada 1-7 martie vine cu vești bune pentru câteva dintre zodiile horoscopului. Cei mulți însă vor avea parte de un început de primăvară agitat, cu certuri în familie și posibile despărțiri.

Așa arată horoscopul Marianei Cojocaru pentru perioada 1 – 7 martie

Berbec

Berbecul se poate trezi că paradisul său de-acasă se năruie. Partenerul de viață are multe să-i reproșeze și pot apărea certuri care să ducă la separare.

Taur

Și nativul Taur are parte de relații sentimentale tensionate, după ce partenerul de viață descoperă un secret bine ascuns. Trebuie să vă păstrați calmul și să dați explicații scurte și concise.

Gemeni

Nativii Gemeni au parte de un început de primăvară haotic. La locul de muncă se anunță schimbări majore, care nu vă sunt deloc pe plac, iar poziția voastră socială vă este amenințată de un scandal în care veți fi târât. Păstrați-vă calmul și totul a fi bine.

Rac

Nativul Rac are parte de o săptămână agitată, cu evenimente care vă vor face să vedeți viața cu alți ochi. partenerul de viață vă este însă alături și împreună veți trece mai ușor peste toate obstacolele.

Fecioară

Nativul Fecioară are parte de sentimente intense. Aveți grijă, deoarece și ura este un sentiment foarte puternic, dar trebuie să încercați să vedeți lumea așa cum este și s nu puneți la suflet chiar orice.

Balanța

Balanța are parte de iubire. Este apreciat de partenerul de viață la adevărata sa valoare, iar persoanele din jur au numai cuvinte de laudă la adresa sa. Se ivește o ocazie de a-și spori considerabil veniturile.

Scorpion

Unii nativi vor întâmpina mici probleme în dragoste, alții vor avea niște cumpene în ceea ce privește sănătatea. Toate vor trece cu bine în această săptămână, dar Scorpionul va avea de învățat din greșeli.

Săgetător

Săgetătorul are parte de o săptămână de foc. Șefii îi asaltează cu proiecte noi, familia are pretenții din ce în ce mai numeroase, iar singurul loc unde se poate relaxa este natura. Așadar, ia o pauză și fă o plimbare în sânul naturii, deoarece te va pune pe picioare.

Capricorn

Capricornul nu își mai vede capul de treabă. Aleargă toată săptămâna, dar parcă degeaba. Spre finalalul perioadei încep să vină și veștile bune.

Vărsător

Vărsătorul primește vești bune în această perioadă. Este legat de locul de muncă, unde șefii îl vor promova într-o funcție mai bună sau îi vor acorda un bonus la salariu. Nativul stă bine și la capitolul dragoste.

Pești

Peștii au parte de momente mai puțin plăcute, după ce vor descoperi că o persoană pe care o considerau apropiată are planuri ascunse. Trebuie să vă revizuiți relațiile de prietenie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×