Sfatul zilei de 6 martie 2020. Taurii trebuie să își asume în totalitate alegerile pe care le fac

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
05/03/2020, 11:44
Sfatul zilei de 6 martie 2020. Taurii trebuie să își asume în totalitate alegerile pe care le fac
Sfatul zilei de vineri, 6 martie, vine cu vești bune pentru nativii din Taur. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 6 martie 2020, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Pentru a fi sigur că îți atingi pe deplin scopurile, trebuie, însă, să-ți asumi deciziile pe care le iei, chiar dacă riscă să rănească anumite. Privește cu încredere și cu inima deschisă spre viitor și vei vedea că totul va merge ca pe roate. Nu-i lăsa pe ceilalți să te abată de la drumul tău!

Așa arată sfatul zilei de joi, 6 martie

Berbec

Ești atras într-o alianță care nu te onorează, alături de un grup de persoane care preferă să bârfească în loc să aprecieze partea bună a lucrurilor. Nu ești de acest gen, mai degrabă îți place sinceritatea, ai o viziune pozitivă asupra lucrurilor și oamenilor. Ca atare, a te coborî la nivelul acestui joc nu te reprezintă. Chiar dacă, în situația de față, a participa la bârfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezență fără să te lași atras în energiile lor negative. Numărul norocos: 5.

Taur

Numai de acțiunile proprii depinde succesul spre care te îndrepți, asumă-ți complet ceea ce dorești să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că este cea mai bună în momentul de față și mergi în sensul acela! Cum îți așterni așa vei dormi. Deci, responsabilitatea îți aparține de la un capăt la altul. Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vina pe alții, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Dacă pornești pe acest drum, cu mult mai mare încredere, șansele de reușită vor fi mai mari. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Azi trebuie să fii cel care dă dovadă de înțelepciune. S-au adunat în jurul tău persoane nervoase, încărcate negativ, care nu au niciun fel de vorbă bună față de restul lumii, și încearcă să te atragă în atmosfera lor toxică. Ține-i la distanță, nu le da satisfacție, pentru că acesta este modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare, le varsă în gesturi, cuvinte, intenții, judecăți. Numărul norocos: 3.

Rac

Nu te agăța cu dinții de niște principii, scrise sau nescrise, care îți reduc libertatea de a mai încerca și alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influențat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolți împotriva acestor principii restrictive și să te eliberezi! Dacă pornești o revoluție personală ai șansă să îți recuperezi drepturile și să începi o nouă viață mai bună. Nu mai poți tolera un regim limitativ și rigid, ești cu un pas înaintea tuturor, vezi că se poate și altfel.

Leu

Nu te mai supune restricțiilor și limitărilor! Oferă-ți mai multă libertate, ca semn că te iubești mai mult, fără să te mai supui unor restricții atât de severe. Ai văzut deja că dacă nu îți permiți diverse acțiuni și te supui unor limitări foarte dure. Nu faci decât să generezi mari frustrări în interiorul tău. A nu îți da voie să faci ba una, ba alta, nu e decât o încercare de a ține sub control viața, când ai în față perspective imense care merită încercate. Renunță la nu e voie, la interdicții și uși blocate, și bucură-te de paleta largă de opțiuni. Numărul norocos: 8.

Fecioară

Îți sunt recunoscute talentele în domeniul comunicării, dar azi poți excela în tot ce este legat de scris. Ai o inspirație divină care nici tu nu știi de ce anume este alimentată, dar cuvintele vin cu o ușurință incredibilă. Ai putea avea succes maxim dacă munca îți implică acest gen de comunicare, deci pune mâna și scrie acel mesaj care te poate pune mai bine în valoare. De exemplu, o lucrare scrisă sau publicată prin care te remarci în fața lumii, sau pur și simplu depui undeva o cerere scrisă care se va soluționa mult mai repede, semn că ai turnat în acele cuvinte un dram de noroc. Numărul norocos: 11.

Balanță

Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l privești ca pe un capăt de drum, ci ca pe o provocare spre etapa următoare. Ia o pauză și încearcă să înțelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experiența acumulată în trecerea la nivelul următor. Privește înapoi cu recunoștință, pentru că ai primit toate resursele necesare pentru a face față cu succes. Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus inițial, cu siguranță ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe. Numărul norocos: 15.

Scorpion

Te simți bine în lumea largă, chiar și printre oameni complet necunoscuți, pentru că îți inspiră deplină siguranță. Vorbești extrem de ușor cu oricine, cunoști oameni pe care îi placi și îi admiri, oameni care îți insuflă o personalitate puternică demnă de admirație și respect. Rareori ai așa noroc de a întâlni persoane de asemenea calibru și tocmai de aceea, profiți de fiecare moment în care stai în preajma lor. Numărul norocos: 13.

Săgetător

Viața este o școală continuă de la care ai ocazia să înveți noi și noi lucruri interesante. Nu se vor termina niciodată lecțiile de viață, deci fii mereu deschis spre povețe înțelepte de la cei inteligenți, de sfaturi practice de la cei bătrâni, de idei salvatoare din cărți și manuale. Nu te opri din studiu! Azi însă a venit vremea ca să predai altora ceva din experiența ta, pentru că inspiri maturitate, seriozitate, prestanță, încredere și multă lume îți va bate la ușă căutând o îndrumare. Numărul norocos: 2.

Capricorn

Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru că vei descoperi într-o zi că ceea ce ți se reproșează acum, chiar și cu ton ridicat, este purul adevăr. Dacă vei lua acum măsurile care se cer, vei putea repara la timp o situație din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai târziu. Ca atare, nu trebuie să fugi de adevăr, chiar dacă deranjează. Acceptă schimbarea obligatorie, fără a considera totul ghinion sau pedeapsă, ci șansa justă de a redresa situația în cel mai corect mod. Repararea greșelii este șansa de a te dezvolta, altfel rămâi blocat într-un punct mort.

Vărsător

Ești în fața unei decizii căreia îi acorzi o atenție cu totul specială, întrucât simți că ea îți deschide o cale complet nouă. Alege noul sens cu inima deschisă, cu încredere absolută, convins că este spre binele tău. Se presupune că ai acumulat până acum toate informațiile necesare pentru a înțelege exact situația în care te găsești și cea spre care te îndrepți, astfel încât să pășești pe drumul cel mai bun. Numărul norocos: 9.

Pești

Primești exact veștile de care aveai nevoie pentru a redresa o situație pe care o făceai să pară mai gravă decât era în realitate. Când vezi acum ce simplu este, parcă îți vine să și râzi, dar numai tu știi cât de dificil ți s-a părut timpul cât ai fost direct implicat. Acum este o plăcere să discuți despre cât de responsabil le rezolvi pe toate. Numărul norocos: 6.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×