Sfatul zilei de sâmbătă, 28 septembrie. Dragostea plutește în aer pentru Gemeni

Alexa Serdan   
în Horoscop
27/09/2019, 11:17
Sfatul zilei de sâmbătă, 28 septembrie. Dragostea plutește în aer pentru Gemeni
Nativii născuți în zodia gemeni au parte de toate iubirea din Univers. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Sfatul zilei pentru data de 28 septembrie 2019 aduce vești mai puțin plăcute pentru nativii născuți în zodia taur, fecioară și capricorn. Semnul zodiacal care are parte de toată iubirea din lume este gemeni. Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte zodiile horoscopului european.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 28 septembrie 2019

Berbec

Colaborări neașteptate la orizont. Dai dovadă de atenție și putere de muncă. Cheia succesului este la tine. Fii înțelept înainte de a lua o decizie radicală. Unele lucruri nu mai pot fi schimbate.

Taur

Păstrează-ți calmul în orice situație. Nu te lăsa influențat de persoanele din jur care te înțeapă și îți vor răul. Nu pune la suflet răutățile gratuite. Tu ești persoana care contează cel mai mult.

Gemeni

Plutești printre norișori roz. Totul se învârte în jurul romantismului. Revino cu picioarele pe pâmânt înainte de a suferi o dezmăgire. Fii puțin realist și practic. Uneori nu strică să fii pragmatic.

Rac

Ai multe idei și planuri, dar nu-ți ajunge timpul să le aplici. Poate ai nevoie de ajutorul cuiva. Apelează la o persoană apropiată în care ai încredere desăvârșită. Nu vei regreta nicio secundă.

Vezi care sunt evenimentele de care au parte zodiile
Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 28 septembrie. Sursa foto: huff.ro

Leu

Rezervă-ți un moment de relaxare în care să-ți pui ordine în gânduri. Ai de luat decizii importante. Te afli într-o stare de euforie, nu te pripii dacă nu vrei să dai greș.Unele decizii au nevoie de timp.

Fecioară

Te învârți într-un cerc vicios din care nu mai știi cum să ieși. Ai de luat o decizie foarte importantă. Ar fi cazul să nu te grăbești. Multe lucruri se pierd atunci când uiți să fii precaut.

Balanţă

S-a strâns foarte multă oboseală. Odihnește-te, altfel vei claca. Nu strică să-ți iei câteva zile libere și să mergi într-un refugiu. Pleacă la munte și încarcă-ți plâmânii și bateriile cu aerul proaspăt.

Scorpion

O persoană în vârstă îți oferă sfaturi prețioase. Nu le-ai cerut, dar te vor ajuta incredibil de mult. Când te aștepți mai puțin vei primi o propunere inedită legat de iubire. Nu o rata!

Săgetător

Rămâi la mal, nu încerca să depășești anumite bariere. S-ar putea să ai de pierdut lucruri importante cum ar fi sănătatea sau banii. Uită de grijile cotidiene și ieși în oraș cu gașca de prieteni.

Capricorn

Nu mai știi care sunt sentimentele pentru persoana iubită. Ți-ai pierdut încrederea și nu te mai simți confortabil în relație. Axează-te pe locul de muncă și ia o pauză de la romantism.

Vărsător

Se anunță o zi excelentă din toate punctele de vedere. Ai toate motivele din lume să zâmbești. Norii au trecut, iar soarele a ieșit și nu va pleca pentru o perioadă. Profită de minunile din viața ta.

Peşti

Încearcă să nu te contrazici cu șeful. Păstrează-ți părerile pentru momentele în care superiorul este dispus să te asculte. Nu-ți pierde timpul degeaba. Colegii te sfătuiesc să mai aștepți.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×