Sfatul zilei de sâmbătă, 25 aprilie 2020. Scorpionul trăiește într-o lume de basm, în propria minte

Alexa Serdan   
în Horoscop
24/04/2020, 11:45
Sfatul zilei de sâmbătă, 25 aprilie 2020. Scorpionul trăiește într-o lume de basm, în propria minte
Sfatul zilei de sâmbătă. 25 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 25 aprilie 2020, vine cu vești minunate pentru nativii născuți în zodia Rac care vor primi o mărire de salariu substanțială. Nu același lucru se poate spune despre Pești care pierd bani orice ar face. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte toate cele 12 semne zodiacale.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 25 aprilie 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Berbec

Ai parte de oameni de nădejde în jurul tău și ești sprijinit în orice proiect pe care-l începi, chiar dacă uneori nu este ceea ce trebuie. Orice ai face, învață din greșeli.

Taur

Astrele sunt de partea ta și îți transmit o stare de bine de care să te bucuri în tihnă. Relaxează-te și alocă timp pentru pasiunile și lucrurile care-ți fac plăcere.

Gemeni

Nu este cazul să te relaxezi dacă vrei să ai succes în carieră. Trage din greu pentru ceea ce-ți dorești pentru că nimic nu pică din cer. Sau cel puțin nu în cazul tău.

Rac

Ai muncit din greu, iar acum ești răsplătit pe măsură. Știi foarte bine că atunci când aștepți se întâmplă lucruri bune, iar tu ai avut suficientă răbdare.

Leu

Nu le da celor din jur ocazia să-ți spună ce să faci. Pune piciorul în prag și ascultă-ți instinctul. Mergi mai departe pe drumul tău, indiferent de ce spun ceilalți.

Fecioară

Cuvântul după care te ghidezi azi este libertate. Rezervă-ți un loc special din locuință sau tolănește-te în fotoliu cu o carte bună de citit.

Balanță

Astrele te sfătuiesc că fii calm și să nu te cerți cu partenerul de viață din orice nimic. Nu este cazul să pui paie pe foc dacă nu este cazul, știi foarte bine că uneori exagerezi.

Scorpion

Plutești pe un norișor roz și nu vezi nimic din ce se întâmplă în jurul tău. Parcă trăiești în lumea ta minunată și colorată, dar această ruptură nu aduce nimic bun pe termen lung.

Săgetător

Fă-ți datoria în locuință și joacă rolul pe care-l ai bine stabilit. Nu te mai da în lături și pune osul la treabă. Partenerul de viață te va răsplăti cu siguranță.

Capricorn

O întâlnire neașteptată cu o persoană mai veche din trecutul tău îți dă lumea peste cap. Nu reușești să-ți pui ordine în minte și ești cam bulversat, dar spre seară totul revine la normal.

Vărsător

Ești prea strict cu tine și vrei mai mult de la viață, dar câteodată nu se poate. Trebuie să înveți că unele vise mor înainte de a se naște, dar nu-ți pierde speranța.

Pești

Ești mult prea risipitor și nu reușești deloc să pui ban pe ban. Dacă mergi în ritmul ăsta vei ajunge curând la sapă de lemn. Ascultă mai mult de cei din jur, nu-ți doresc răul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×