Sfatul zilei de 24 aprilie 2020. Peștii învață o lecție importantă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/04/2020, 11:06
Sfatul zilei de 24  aprilie 2020. Peștii învață o lecție importantă
Peștii învață astăzi o lecție foarte importantă pentru viitorul lor. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 24 aprilie, iar provocările se țin lanț, mai ales dacă ești născut în zodia Pești. Asta pentru că trebuie să înveți o lecție dureroasă, dar foarte importantă pentru experiența ta umană. Astfel te vei maturiza și vei ajunge să conștientizezi mai bine deciziile pe care le vei lua pe viitor, precum și consecințele lor.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 24 aprilie

Berbec

Astăzi este posibil să apară ciocniri la nivel de convingeri rigide, în cadrul anturajului. Pe de altă parte, pot apărea niște pagube materiale generate de atitudinea unor prieteni sau de blocarea unui proiect. Cu toate acestea, este esențial să te uiți după soluții, în loc să te cramponezi de circumstanțe. Ziua de astăzi le este aliat doar acelora care sunt dispuși să găsească soluții noi la probleme vechi și au încredere în rolul benefic al tuturor experiențelor. Numărul norocos: 7.

Taur

Azi ar fi bine să te oprești puțin, să respiri și să reflectezi la drumul pe care te afli în acest moment, din punct de vedere profesional. Dacă ai avut sentimentul, în ultimele zile, că nu poți înainta din cauza altora sau a circumstanțelor potrivnice, acum este momentul să recunoști rolul tău în toate acestea. Unele credințe personale fixe te pot ține pe loc, mai mult decât orice altceva. De aceea, este timpul să renunți la înverșunare și să schimbi percepția, viziunea, abordarea. Numărul norocos: 15.

Gemeni

Situațiile încordate în ce privește niște demersuri juridice sau relațiile cu străinătatea, îți pot da planurile, peste cap. Apar multe necunoscute, situații neprevăzute, detalii pe care nu le-ai luat în calcul. Având în vedere contextul, este necesar să fii flexibil, să te adaptezi din mers, să rezolvi lucrurile pe rând și, mai ales, să fii dispus să primești sfaturi ori să te lași inspirat de ideile unui prieten. Pe de altă parte, e clar că ai nevoie de o împrospătare a convingerilor, mai ales a celor pe care ai pus eticheta de „adevăr absolut”. Numărul norocos: 11.

Rac

Este posibil ca astăzi să se reediteze niște situații sau discuții care au avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână. Ți se oferă, astfel, ocazia de a le privi dintr-un alt unghi sau cel puțin așa este indicat să procedezi. Poate că cineva își retrage cuvântul dat, își încalcă promisiunea sau, pur și simplu, pare să-ți pareze orice încercare de a te exprima. Frica de eventuale pierderi sau eșecuri te poate deprima, însă păstrează-ți încrederea, întrucât blocajele care apar au scopul de a-ți arăta o nouă cale. Numărul norocos: 1.

Leu

Chiar dacă nu ai parte de confirmările pe care le aștepți sau de sprijinul dorit, din partea partenerului, familiei sau asociaților, încearcă să eviți ripostele dure, conflictele sau deciziile pripite. Așteaptă să se liniștească apele și să revii la o imagine de sine ceva mai luminoasă. Pe de alta parte, evită mediile inadecvate, care te consumă energetic. Și fii gata, în fiecare moment, să privești contextul în care te afli, dintr-o perspectivă mai înaltă. Numărul norocos: 12.

Fecioară

E clar ca ai nevoie de relaxare și odihnă. Astăzi e posibil să te simți epuizat, în urma unor procese mentale susținute, a unei perioade aglomerate la locul de muncă și a activităților numeroase în care te-ai implicat până peste cap. Așadar, astăzi, pentru binele tău și al celor din preajma ta, scoate din priză „mașinăria” pe care ai creat-o și întreținut-o cu atâta devotament, uită de sarcini, agende și obligații, fiind convins că nu se oprește pământul în loc din cauza asta. Experimentează-l pe „a fi”, nu pe „a face”. Numărul norocos: 10.

Balanță

S-ar putea ca planurile tale, în ce privește un eveniment, o întâlnire sau o călătorie, să sufere modificări, fie din pricina bugetului limitat, fie datorită priorităților partenerului de viață. Cu toate acestea, spre după-amiaza, realizezi că felul în care s-au așezat lucrurile este cel mai potrivit pentru tine, în acest moment. Oricum, cheltuielile hazardate e bine să fie evitate, în aceste zile. În altă ordine de idei, astăzi poți primi vești bune de departe sau o propunere interesantă. Numărul norocos: 3.

Scorpion

Nemulțumirile, frustrările, tensiunile acumulate în ce privește imaginea de sine și reacțiile sau atacurile din ultima vreme la adresa ta, își găsesc acum o breșă prin care să fie eliberate. Iar aceasta breșă este familia. Aici, fie îți găsești răspunsurile, fie descoperi rădăcina veche și solidă a unor inhibiții și limitări. O ocazie bună de vindecare și îmbrățișare a trecutului, pentru a transforma prezentul și viitorul. Schimbarea percepției poate viza inclusiv finanțele și securitatea materială, paliere care astfel au șanse de îmbunătățire. Numărul norocos: 8.

Săgetător

Nu rezolvi nimic dacă îți acoperi ochii și urechile, pentru a nu auzi ce au ceilalți de spus și a rămâne în sfera convingerilor tale, mai ales în ce privește relațiile lucrative sau un context profesional aflat în impas. Prin urmare, astăzi e bine să lați orgoliul deoparte, să renunți la poziția de forță pe care te-ai așezat, încercând să convingi că ai dreptate, și să iei în calcul posibilități și soluții noi, chiar de nu sunt ușor de identificat la prima vedere. Numărul norocos: 13.

Capricorn

Orice extravaganță te poate costa scump astăzi, mai ales dacă te lași atras de tot felul de impulsuri venite din frustrare. Cu alte cuvinte, nu încerca să-ți regăsești bucuria cheltuind mult, ci uită-te la cauza reală a nemulțumirilor tale, dacă ele există. E posibil să fie vorba despre o imagine de sine distorsionată, o tendință de a te auto-critica excesiv. De asemenea, poate fi vorba despre devoalarea intențiilor unor prieteni sau de dezamăgiri apărute în urma așteptărilor nerealiste în ce-i privește pe aceștia. Numărul norocos: 6.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te provoacă să te repoziționezi față de familie și viața personală. E timpul să te întrebi dacă nu cumva drumul profesional, în care ai investit atât de mult și pentru care ai sacrificat o mulțime de bucurii simple ale vieții, a meritat toate astea. E în avantajul tău și al celor dragi ție, să reevaluezi posibilitățile, credințele, abordarea. E timpul să acorzi mai multă atenție căminului și să te concentrezi asupra reinstaurării armoniei și scopurilor comune. Numărul norocos: 9.

Pești

Cu Luna în Vărsător, într-o zonă a discreției și renunțării, astăzi se pare că ai de învățat o lecție esențială pentru experiența ta umană: acceptarea ca smerenie în fața evenimentelor prezente. Cu alte cuvinte, dacă programul de astăzi nu coincide cu cel pe care l-ai stabilit și așteptat, lasă să fie, acceptă, așteaptă să vezi la ce-ți folosesc schimbările și eventualele blocaje. Nu uita că, dacă forțezi lucrurile, nu faci decât să îndepărtezi soluțiile, rezultatele dorite și pacea. Numărul norocos: 14.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×