Horoscop zilnic: marți, 21 aprilie 2020. Peștii sunt frustrați că nu le iese nimic bine

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/04/2020, 15:49
Horoscop zilnic: marți, 21 aprilie 2020. Peștii sunt frustrați că nu le iese nimic bine
Horoscop zilnic pentru marți, 21 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Horoscopul zilei de marți, 21 aprilie 2020, aduce vești bune pentru multe dintre semnele zodiacale, însă cei născuți în zodia Pești nu sunt atât de norocoși ca ceilalți. Această zodie este supărată și dezamăgită că orice își pune în minte îi iese pe dos. Descoperă și ce se întâmplă cu restul nativilor din horoscopul european.

Horoscop zilnic pentru marți, 21 aprilie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Cuvântul zilei de azi: romantism. Iubești și ești iubit în aceeași măsură de partenerul de viață care te răsplătește cu tandrețe și momente frumoase.

Taur

Cu cât îți faci mai multe griji pentru partea financiară, cu atât vei da greș mai mult. Eliberează-ți mintea și lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

Gemeni

Lasă-te dus de val și bucură-te de aceste momente frumoase petrecute în sânul familiei. Nu se știe când vei mai avea ocazia să stai alături de oamenii dragi.

Rac

Nu-ți mai ține în frâu sentimentele și eliberează-te până nu este prea târziu. Te afli pe marginea prăpastiei și un singur pas greșit poate fi fatal. Ai grijă în ce direcție îl faci.

Leu

Te-ai săturat să fii privit ca un pariu de cei din jur și te gândești tot mai serios să faci ceva în acest sens. Înainte de a lua o decizie finală sfătuiește-te cu o persoană în care ai încredere.

Fecioară

Bazează-te numai pe forțele proprii dacă vrei să începi un nou proiect. Ai toate șansele să câștigi și ceva bani din asta, dar scopul tău este cu totul altul și anume, recunoașterea.

Balanță

Vise, speranțe și idei. Ai parte de o zi minunată din toate punctele de vedere, iar spre seară s-ar putea să fii surprins cu un mic cadou din partea unei persoane la care nu te-ai fi așteptat.

Scorpion

Discuțiile despre oficializarea relației de dragoste sunt tot mai dese, iar în curând acestea se vor concretiza. Trebuie doar să mai ai puțină răbdare.

Săgetător

Bagajele sunt făcute de câteva zile, dar încă nu ai găsit destinația ideală. Și unde mai pui că nici nu vrei să pleci singur. Nu te grăbi și caută cele mai bune variante.

Capricorn

Ești motivat să duci mai departe planurile pe care le ai conturate în minte. Ești susținut de familie și de prieteni și ai șanse uriașe să reușești în această viață.

Vărsător

Ai o listă lungă de idei, dar din păcate timpul este prea scurt. Mai taie din lucrurile nerealizabile și axează-te doar pe cele care pot fi concretizate. Fii puțin mai realist.

Pești

Mintea îți stă numai la capitolul bani, poate de asta nu reușești să te concentrezi la serviciu. Nimic nu ies așa cum ți-ai propus, dar vei realiza cam târziu asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×