Horoscop zilnic: duminică, 19 aprilie 2020. Racii au nevoie de afecțiune

Bogdan Solomon   
în Horoscop
18/04/2020, 12:34
Horoscop zilnic: duminică, 19 aprilie 2020. Racii au nevoie de afecțiune
În Duminica Paștelui, Racii au parte de toată afecțiunea pe care și-o doresc. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de duminică, 19 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental. Asta pentru că sărbătorești Învierea Domnului alături de persoana care îți este cea mai dragă și aveți timp berechet doar pentru voi doi. Iar dacă nu ai întâlnit încă sufletul pereche, nu îți face griji. Prietenii și familia sunt acolo pentru tine, așa că nu te vei înfrupta singur din toate preparatele pe care le-ai gătit.

Horoscopul zilei de duminică, 19 aprilie. Racii simt nevoia de afecțiune

În cazul în care ești născut în zodia Racului, toată lumea te copleșește cu laude și gesturi de afecțiune, iar asta este exact ce îți dorești. Astfel de cuvinte frumoase îți dau energie și te fac să ai încredere în tine, așa că întâmpini Paștele cu forțe proaspete.

Berbec

Înainte să judeci pe cineva, gândește-te în ce stare psihică este acesta. Ai în față o persoană atât de fragilă încât trebuie să te porți cu ea ca și cu o floare: cu tact, delicatețe, nu cu agresivitate. Înainte de a deschide gura, analizează-ți un pic tonul și intențiile pe care vrei să le transpui în cuvinte. Cu siguranță nu ți-ar plăcea să îți vorbească cineva așa când nu ești în cea mai bună stare emoțională, deci ajustează-ți replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât este cazul. Cu amabilitate și iubire, poți să transmiți altfel mesajul, chiar dacă e vorba de critici!

Taur

Chiar dacă nu ai alături persoana cea mai potrivită pentru starea în care te afli, nu generaliza spunând că ești singur, că nimeni nu te iubește sau nu te înțelege. Este doar o perioadă mai ternă, mai rece, în care resimți un blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales în relația cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Atenție în viața de cuplu, de la o banală discuție se poate ajunge la un conflict conjugal. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranță, deci nu-l privii pe cel de lângă tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece și el prin momente dificile. Sunteți la fel de stresați, deci înțelege-l!

Gemeni

Discuți cu familia despre planurile de viitor și îți place că le luați pe toate la bani mărunți ca să descoperi pe ce resurse te poți baza. Fiecare își aduce contribuția cumva, mai pune câte o cărămidă oricât de mică necesară la atingerea scopurilor. Sunt toate șansele să se așeze lucrurile exact așa cum doreai, deci toate îți merg de minune! Nici nu îți vine a crede că toate elementele se găsesc exact locul cel mai potrivit, ca și cum ar face parte dintr-un plan divin special stabilit acolo sus pentru tine. Există o sincronicitate perfectă, pe care o poți numi soartă sau coincidență, dar intervine la țanc pentru a-ți îndeplini dorința.

Rac

Felul în care te privește lumea azi îți sporește încrederea. Chiar aveai nevoie de cuvinte frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afecțiune și prietenie ca cele pe care le primești azi pentru ca de aici să-ți extragi energia de a merge mai departe. Dacă îți vei pierde încrederea și stima de sine, încearcă să te privești prin ochii celor care te iubesc cu adevărat. Numai cel care te iubește profund și sincer te va ajuta să-ți redescoperi calitățile și te va încărca de energie pozitivă și curaj. Ca atare, ține-i pe cei dragi alături ca să-ți ridice moralul.

Leu

Ești nesigur pe unele aspecte și se vede că mergi ca pe o gheață subțire, prudent, temător și pesimist deopotrivă. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îți prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influențează în mod negativ. Nu ar trebui să ții cont de factorii de stres din jur, pentru că știi mai bine pe ce te poți baza, și în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes. Ai destule, folosește-te de ele, nu te mai îndoi!

Fecioară

Nu ai curaj să îți exprimi eficient opinia, pentru că nu ai încredere în ceea ce vrei să spui. Nu știi să te faci corect înțeles deși erai expert în comunicare. Lasă pesimismul deoparte, spune că poți, știi, ai toate calitățile să exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau în minte, fără teama că ești înțeles greșit. Doar un pic să dai la o parte frica de a vorbi în public sau de a-ți expune părerea în fața unor oameni care nu sunt întrutotul de acord cu tine, și vei vedea că discuția va curge de la sine, atingându-ți ușor scopurile.

Balanță

Trebuie să-ți vindeci inima înainte de a începe o nouă iubire. Nu te aventura într-o altă relație fără să fii sigur că te-ai debarasat de tot ce te mai leagă încă de cea trecută. Iartă, uită, închide acel capitol care ține de trecut și nu mai căuta refugiu în amintirile frumoase de odinioară, pentru că acum e un moment ideal pentru a te purifica sufletește. O nouă iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet încă împovărat. Ar fi bine să te eliberezi chiar înainte de a începe o altă idilă, ca să nu reverși asupra ei vechile tale vise.

Scorpion

Toată viața ești la o școală la care ai permanent ocazia să mai înveți ceva nou, iar lecția pe care o primești azi este de management. Poți învăța să-ți administrezi mai bine resursele, fie că e vorba de banii pe care îi manipulezi, sau de timpul pe care îl ai la dispoziție, ai șansa de a descoperi cum să devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ți se oferă, ca nu cumva să le risipești aiurea. Învață ori de câte ori ai ocazia să mai afli ceva util de la cineva cu mai multă experiență de viață, pentru că acesta a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, și ți-ar putea oferi ponturi deja verificate.

Săgetător

Nu te simți bine, re-ai trezit de dimineață cu o stare de slăbiciune fizică ce anunță o posibilă boală. Ia măsuri, nu te lăsa copleșit de aceste simptome! Nu te aventura direct la sertarul cu medicamente sau în farmacie, pentru că nu acolo este remediul. Acesta este în mintea ta. Dacă mintea nu acceptă instalarea bolii, dacă îți spui cu tărie că ești bine și nu dai voie durerii să crească, mâine te vei trezi ca nou! Depinde cât de puternic ești în fața fricii ca boala să nu te doboare.

Capricorn

Totul se învață, nu deveni specialist peste noapte, nu pretinde performanță fără să exersezi suficient. Ești la începutul unui proiect care evoluează promițător, dar încerci să-ți domolești nerăbdarea, pentru că e cale lungă până la apogeul visat. Important e ca în fiecare zi care te poartă spre acel țel mai învață ceva important, să fii riguros și ambițios. Nu te opri din această evoluție, chiar dacă este lentă, dar important e că tot ce acumulezi se adună într-un tot unitar de care vei fi foarte mândru. Îți place cum te formezi, conștient că totul se clădește pas cu pas, prin practică.

Vărsător

Pornești cu încredere noul proiect la care te gândești de ceva vreme și îl țineai în așteptare pentru momentul pe care îl consideri potrivit. Acum e momentul prielnic pentru a-i da startul, dar nu îți stabilești o strategie în detaliu, pentru că multe idei vor veni pe parcurs. Acum important nu e să îți atingi scopul, ci startul, să pornești spre ținta visată. Pas cu pas, se vor arăta toate soluțiile și căile care duc acolo unde ai decis să ajungi. Multe din aspecte utile în atingerea acestui scop vor apărea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapă la alta, deci pornește la drum cu răbdare și ambiție, atent la tot ce se ivește.

Pești

Ți se citește pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranță. Ai impresia că toate merg cum trebuie, că toate sunt la locul potrivit, că mergi pe teren solid, și resimți această stare generală de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care îți transmit astfel că ești iubit, ocrotit, în siguranță, și niciodată nu ești singur. Dacă te încarci de emoție pozitivă, vei reuși mai apoi să o transmiți altora prin gesturi, vorbe și sentimente, pentru că… dar din dar se face rai! Dăruiește, iubește, zâmbește, încălzește alte suflete!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×