Horoscop zilnic: duminică, 22 martie. Racul are nevoie de o mică pauză

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/03/2020, 16:20
Horoscop zilnic: duminică, 22 martie. Racul are nevoie de o mică pauză
Horoscop 22 martie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 22 martie. Multe dintre zodii primesc vești bune, altele petrec timp de calitate alături de cei dragi. Racul are nevoie de o pauză.

Așa arată horoscop zilei de 22 martie pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii trebuie să renunțe la acele activităţi care nu vă aduc niciun beneficiu, la vicii sau pur şi simplu la anumite lucruri care vă ţin ocupaţi fără rost. Ar fi bine să stați departe și de tehnologie, deoarece vă agită mai mult.

Taur

Taurul are parte de o zi bună, în sânul familiei, acolo unde reușește de fiecare dată să-și reîncarce bateriile. Îi așteaptă o săptămână plină.

Gemeni

Sfârșitul de săptămână îi găsește pe nativii Gemeni implicați până peste cap într-un eveniment de care se ocupă chiar ei. Totul va ieși foarte bine, iar șefii vor fi mulțumiți.

Rac

Racul are nevoie de o mică pauză, pe care chiar și-o vor lua. Vor petrece mai mult timp cu ei înșiși pentru a vedea exact de ce nu le-au ieșit planurile așa cum au dorit ei.

Leu

Leii sunt un pachet de nervi, iar o persoană din anturajul lorr aruncă paie pe foc. Trebuie însă să vă păstrați calmul, pentru ca cei nevinovați să nu aibă de suferit.

Fecioară

Fecioara este destul de răzbunătoare astăzi. Va răspunde cu aceeași monedă unui așa-zis prieten, care i-a întors spatele atunci când i-a fost mai greu.

Balanţă

Parteneriatele pot fi dificile și din când în când este normal să simțiți o anumită încordare cu cineva alături de care trebuie să munciți sau să studiați. Apar probleme din trecut care par din ce în ce mai greu de uitat și de iertat.

Scorpion

Aveți tot dreptul să faceți ceea ce vreți să faceți. Faceți-vă o favoare și nu vă mai gândiți la sentimentele altor persoane, pentru că și acele persoane ar acționa la fel dacă ar fi în aceeași situație.

Săgetător

Nativii primesc un cadou complet neaşteptat din partea unei persoane dragi. S-ar putea să fie vorba chiar de un animal de companie, un căţel, o pisică etc.

Capricorn

Capricornul are parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Cei singuri au șanse reale să-și găsească iubirea.

Vărsător

Petreceți sfârșitul de săptămână în familie, în fața telșevizorului. Vă veți îndrăgosti la prima vedere de un serial care vă va captiva întreaga atenție.

Pești

Peștii au nevoie de mișcare, așa că încep să facă exerciții fizice, dar în casă, departe de amenințarea coronavirusului. Se pare că va trebui să ne obișnuim cu această amenințare, care va mai rămâne ceva timp printre noi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×