Zodiacul chinezesc valabil pentru data de 22 martie 2020. Mistrețul are parte de o surpriză neplăcută

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/03/2020, 15:18
Zodiacul chinezesc valabil pentru data de 22 martie 2020. Mistrețul are parte de o surpriză neplăcută
Zodiacul chinezesc valabil pentru data de 22 martie 2020

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce zodiacul chinezesc pentru data de 22 martie. Multe zodii primesc vești bune. Unele dintre ele reușesc să pună pe picioare o afacere, altele descoperă un admirator secret, pe când Mistreții au parte de o surpriză neplăcută.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru data de 22 martie

Șobolan

Nativul Șobolan are probleme în familie. O rudă mai în vârstă se îmbolnăvește, iar boala nu este una ușoară. această veste îi va da viața peste cap nativului.

Bivol

Bibolul este încrezător în forțele proprii, iar acest lucru nu poate aduce decât vești bune. Se implică într-un nou proiect care se pare că va avea succes.

Tigru

Te izolezi astăzi și simți nevoia să fii doar cu tine. Ai de luat o decizie importantă, așa că trebuie să te gândești bine. Te poți sfătui, totuși, cu o rudă mai în vârstă.

Iepure

Dacă ai ieșit dintr-o relație nefericită, nu trebuie să te grăbești să te arunci în alta. Trebuie să stai și să analizezi ceea ce nu a mers și dacă ai făcut greșeli, să nu le mai repeți.

Dragon

Dragonul trebuie să renunțe la trecut, dacă vrea să evolueze. Trebuie să trăiască mai mult în prezent, mai ales că o persoană interesantă îi tot face ochi dulci

Șarpe

Șarpele are o ideea bună, care dacă va fi pusă în păractică are șanse reale de reușită. Nu ar strica dacă te-ai asocia cu cineva cu mai multă experiență.

Cal

Calul așteaptă vești de departe, iar acestea îl vor întrista atunci când vor veni. Își făcuse speranțe cu un ajutor bănesc, care însă nu va mai veni.

Capră/Oaie

Nativul ajută pe toată lumea, dar când are și el nevoie de o mână constată că este singur. Va trebui să reții de-acum încolo cui îi faci bine, deoarece nu toată lumea merită atenția ta.

Maimuță

Maimuța caută disperată soluții la problemele sale financiare, care se acutizează în această perioadă. Va fi nevoit să solicite ajutorul unor persoane cu care nu ar fi dorit să mai aibă ceva în comun.

Cocoș

Cocoșul este pus pe distracție, însă  va fi nevoit să-și consume energia acasă, în sânul familiei, deoarece nu este indicat deloc să te plimbi prin oraș în această perioadă de pandemie.

Câine

Câinele este plin de enrgie și și-o va canaliza în punerea în aplicare a unui plan de afaceri mai vechi. Are șanse de reușită, mai ales dacă este vorba despre o activitate în online.

Mistreț

Mistrețul își vede toate planurile date peste cap atunci când primește o veste care îl va demoraliza complet. Partenerul de viață este cel care vine cu vestea, iar nimic nu va mai fi la fel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×