Sfatul zilei de duminică, 22 martie 2020 pentru fiecare zodie. Peștii și Capricornii trebuie să evite certurile

Dan Suta   
în Horoscop
21/03/2020, 13:37
Sfatul zilei de duminică, 22 martie 2020 pentru fiecare zodie. Peștii și Capricornii trebuie să evite certurile
Sfatul zilei 22 martie

Citește sfatul zilei de duminică, 22 martie 2020 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 22 martie pentru fiecare zodie

Berbec: Nu te lua la ceartă cu cei dragi. Lucrurile pot escalada în această perioadă sensibilă pentru tine. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Privește lucrurile cu mai mult optimism, chiar dacă trăim vremuri grele. Numărul norocos al zilei: 3.

Leii trebuie să renunțe la gândirea negativă

Gemeni: Poți să faci o serie de lucruri în casă, așa că apucă-te de treabă. E momentul să scoți artistul din tine. Numărul norocos al zilei: 2.

Rac: Poate că nu ar fi rău să începi să scrii un jurnal, în care să notezi toate gândurile care nu îți dau pace în această perioadă. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu: Ai o serie de motive de îngrijorare, dar gândirea negativă nu te ajută în astfel de clipe. Capul sus! Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: Nu îți pune singur piedici. Ia lucrurile pas cu pas și informează-te de zece ori înainte să acționezi. Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță: Lasă lucrurile nesemnificative la o parte și apucă-te doar ce este urgent. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion: Nu îi lăsa pe ceilalți să te demoralizeze și demonstrează-le că ești capabil de mai multe lucruri. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Treci cu vederea micile discuții din familie și gândește-te la lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru tine. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Evită certurile cu cei din jur, mai ales cu persoana iubită ori părinții. Trebuie să dai dovadă de mai multă toleranță. Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător: Graba strică treaba! Acționează cu prudență și evită panica. Numărul norocos al zilei: 12.

Pești: Ești pus pe ceartă în cel mai nepotrivit moment. Mai bine ignoră-i pe provocatori și ocupă-te de ceea ce contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 33.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×