Horoscop zilnic: duminică, 12 aprilie 2020. Taurii primesc o nouă șansă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
11/04/2020, 11:23
Horoscop zilnic: duminică, 12 aprilie 2020. Taurii primesc o nouă șansă
Horoscopul zilei de duminică, 12 aprilie vine cu vești bune pentru nativii din zodia Taur. Sursa foto: pinterest.com

Ziua de duminică, 12 aprilie vine cu o serie de încercări dificile, mai ales din punct de vedere sentimental. Asta pentru că persoana iubită este nemulțumită de anumite lucruri și nu mai are răbdare să aștepte o îmbunătățire, așa că ți le aruncă pe toate dintr-o dată. Depinde doar de tine să ai atitudinea potrivită și să o calmezi. Gândește-te că poate există și puțin adevăr în vorbele ei.

Horoscopul zilei de duminică, 12 aprilie

Iar dacă ești născut în zodia Taur, profită din plin de șansa care ți se va oferi la sfârșitul acestei săptămâni. E un obiectiv măreț, deloc ușor de atins, dar de ce să nu ți-l asumi. Știm cu toții cât de mult visai la un astfel de moment, iar acum, când s-a și ivit, nu te gândi să renunți.

Berbec

Azi este ziua celor mai frumoase discuții, declarații, vorbe dulci. Ești mult mai romantic, tandru, reușești să exprimi în cuvinte ceea ce simți și să alungi orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Dar și tu vei avea parte de cele mai calde gesturi de afecțiune! Într-o atmosferă atât de sensibilă, nu poți avea parte decât de clipe perfecte în doi. Fii pregătit să faci o declarație de amor, dar nu uita să răspunzi la gesturile tandre ce vin din partea partenerului. Nu uita, și răspunsul e foarte important!

Taur

Se ivește o șansă nouă care te atrage din ce în ce mai tare! Ești conștient că nu este ușor de dus la capăt ceea ce ți-ai propus, dar merită toate eforturile. Apucă-te serios de treabă, oricât ar dura și oricât de greu ar fi, pentru că la final te așteaptă numai rezultate excelente. Este o idee bruscă care îți vine dintr-o inspirație genială și trebuie să te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald. Solicită ajutor, ascultă sfaturile practice care vin de la alte persoane binevoitoare și nu te opri din elan!

Gemeni

Cândva ai emis judecăți foarte aspre la adresa cuiva și azi ceva îți spune că te-ai pripit, că ai interpretat eronat niște cuvinte fără să analizezi unde era adevărul. Ai putea descoperi unele indicii care îți atrag atenția că ai greșit în felul cum ai reacționat și vezi că adevărul era undeva la mijloc. Recunoaște că ai judecat pripit și întinde o mână spre reconciliere față de cel pe care l-ai acuzat pe nedrept. Abia aștepta să iasă adevărul la lumină și să reluați relația pe un teren pașnic și armonios. Renunță la orgoliu, pentru a vedea clar adevărul.

Rac

Când privești spre etapele viitoare ale proiectului la care îți aduci aportul, te cuprinde entuziasmul, dar și nerăbdarea. Probabil se prefigurează deja rodul muncii tale, încât simți că nu mai poți aștepta. Nu vă grăbi totuși, fiecare pas are rolul său în construcția finală, și dacă ai încerca să treci peste unele etape care ți se par neimportante, ai putea scăpa din vedere elemente esențiale. Încet, pas cu pas, se înaintează spre reușită!

Leu

Formezi o pereche bine închegată cu o persoană care te completează excelent. Fiecare vine în acest tandem cu alte resurse, cu atuurile sale forte. Tu ești sursa principală de imaginație, de creativitate și de sensibilitate, iar celălalt este un izvor de energie și, dacă vă uniți forțele într-un sens comun, se va naște un proiect de succes. Chiar dacă este o prietenie de durată, o poveste pasională de iubire sau o colaborare rentabilă pentru amândoi, vei avea convingerea că ai găsit persoana potrivită.

Fecioară

Nu te crampona de fleacuri, în situația de moment nu merită să acorzi mare atenție detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, și ignoră acele mărunțișuri care, dacă le iei prea în serios, ți-ar putea stopa elanul. Spune de fiecare dată când întâlnești în cale un obstacol că trebuie să-l răzbați. Cu cât stai și analizezi orice detaliu, cu atât îți vei consuma din resursele de timp, de energie, de optimism. Ești pe drumul cel bun spre reușita finală, nu îți pune singur piedici!

Balanță

Iubirea cere corectitudine! Azi, vei discuta cu persoana iubită despre acele valori esențiale pentru ca relația să evolueze pe un teren bun. Este vorba de moralitate, de fidelitate, cinste și adevăr. Dacă te simți cumva cu musca pe căciulă, încearcă să faci tot posibilul să repari repede eroarea și mai apoi să-i demonstrezi celui drag că ești ireproșabil. Aștepți de la partener aceleași gesturi de angajament deplin, pentru că, dacă există deja urme fragile de îndoială și falsitate, este semn că relația a alunecat pe o pantă periculoasă și se impune restabilirea ordinii!

Scorpion

Amintește-ți de copilărie, eliberează-te de griji, neliniști, de stresul cotidian. Simte-te bine, liber să faci ce îți dorești. Îți vei dedica timpul lucrurilor frumoase, jucăușe și simple ale vieții, alături de cei dragi care vor fi încântați de atenția pe care le-o acorzi. În adâncul sufletului, ai rămas un copil dornic de distracție și joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulților.

Săgetător

Privește la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit. Nu aștepta nimic, în schimb, ar fi bine să te comporți ca ei, cu aceeași deschidere, inocență și bucurie de a dărui. Nu oferi nimic sperând recunoștință sau recompense, fiindcă gestul de generozitate nu merită cântărit într-un astfel de mod: ce obțin sau ce-mi dai dacă-ți dau? Nu este o investiție, ci o ofertă altruistă, care nu cere absolut nimic. Ți-ar fi de ajuns doar zâmbetul celui care îți primește gestul, liniștea de pe chipul său, deci dedică-te cu inima deschisă.

Capricorn

Nu-i zugrăvi pe cei din fața ta în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relațiile în care ești implicat te ajută să le dezvolți pe terenul potrivit. A idolatriza un om banal sau a reduce la zero un geniu nu sunt cele mai corecte moduri de a privi pe cel din fața ta. Cunoaște-ți mai bine apropiații înainte să-i caracterizezi și să-i etichetezi. Nimeni nu este perfect, așa cum nimeni nu este demn de critică pe nedrept. Ca atare, încearcă să fii just în aprecieri.

Vărsător

Te afli exact la mijloc în conflictul dintre două generații, dar nu ții partea niciuneia dintre ele, indiferent de tabăra din care faci parte. Nu ții nici cu tinerii, nici cu cei maturi, ci încerci să îi așezi la masa tratativelor cu calm și toleranță, pentru a ajunge la un consens. Joci rol de negociator, pentru că reușești să rămâi imparțial. Nimeni nu este cu nimic mai presus și sigur există o cale de mijloc.

Pești

Bucură-te și de cele mai mărunte lucruri frumoase care îți ies azi în cale. Nu aștepta evenimente ieșite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate izvorî și din mărunțișuri. Comportă-te ca un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase, ce reușesc să-l facă fericit. Joacă-te cu un dram de inocență, nu pune la suflet nimic, ci descoperă ceea ce, un om matur, nu are timp să observe: o pasăre la geam, o floare înflorită, cerul senin. Astfel de atitudine, ușor infantilă, dar relaxată, rapid te bine dispune!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×