Sfatul zilei de joi, 23 aprilie 2020. Cineva îi „plantează” Racului idei necurate în minte

Alexa Serdan   
în Horoscop
22/04/2020, 10:30
Sfatul zilei de joi, 23 aprilie 2020. Cineva îi „plantează” Racului idei necurate în minte
Așa arată sfatul zilei pentru joi, 23 aprilie, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru joi, 23 aprilie 2020, aduce vești mai puțin plăcute pentru nativii născuți în zodia Rac care se confruntă cu gânduri care nu le dau pace. La polul opus persoanele născute în zodia Capricorn sunt relaxate total și nu le pasă de absolut nimic din jurul lor, fiind considerate de ceilalți ignorante.

Așa arată sfatul zilei pentru joi, 23 aprilie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Schimbările dramatice din ultima vreme ți-au afectat cursul normal al vieții și nu mai știi cum să o scoți la capăt. Apelează cu încredere la un specialist sau mai bine odihnește-te mai mult.

Taur

Plutești pe un norișor roz și pare că totul este perfect în viața ta, însă o discuție deschisă cu partenerul de viață te face face să te gândești la planurile pe care le ai pentru viitor.

Gemeni

Stai puțin pe loc și vezi ce se întâmplă în jurul tău. Deschide bine ochii pentru că doar așa vei afla care îți sunt adevărații prietenii, dar și cine te înjunghie pe la spate.

Rac

O persoană nouă intrată în viața ta îți dă lumea peste cap cu ideile pe care le „sădește” în mintea ta. Dacă nu reușești să vezi asta s-ar putea să ai nevoie de ajutorul unei specialist. Renunță mai repede la gândurile negre!

Leu

E un bun moment să pui în aplicare ideile care ți-au încolțit în minte. Nu ezita să discuți cu șefii despre planurile pe care le ai. Fii pregătit să muncești mai mult.

Fecioară

Nu-i mai lăsa pe ceilalți să-ți modeleze viața. Ia propriile decizii și vei vedea că te vei simți mult mai bine. Și unde mai pui că vei o satisfacție enormă la finalul unui proiect.

Balanță

Când întâlnești pe cineva nou parcă ți se înmoaie picioarele și ți se împleticește limba? Lucrează mai mult la încrederea în sine și nu vei mai avea nicio problemă data viitoare.

Scorpion

Nu te mai uita la bani când vine vorba de cărți sau tehnologie. Merită să investește fiecare bănuț în dezvoltarea personală și în cunoștințe. Nu-i lăsa pe alții să-ți spună altceva.

Săgetător

Renunță la poverile inutile pe care le cari pe umeri de atâția ani. Eliberează-te și simplifică-ți viața pentru că este în avantajul tău. Stresul nu aduce nimic bun nimănui.

Capricorn

Astăzi nu-ți pasă de absolut nimic și nu ții cont de nimeni. Oare e bine cum te comporți? Ceilalți s-ar putea să-și facă o altă părere despre tine și să te catalogheze drept ignorant sau cu nasul pe sus.

Vărsător

Primești o ocazie de aur din partea astrelor care te îndrumă pe noul drum ales. Este momentul perfect să ai o bază financiară solidă pentru cariera de succes la care visezi.

Pești

Investește mai mult în tine și mai puțin în vicii. Nu mai arunca banii pe fereastră aiurea și păstrează-i la pușculiță pentru zilele negre care vor urma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×