Sfatul zilei de sâmbătă, 21 martie 2020. Racii au motiv de sărbătoare. Petrecerea va fi una mică din cauza epidemiei de coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
20/03/2020, 12:18
Sfatul zilei de sâmbătă, 21 martie 2020. Racii au motiv de sărbătoare. Petrecerea va fi una mică din cauza epidemiei de coronavirus
Sfatul zilei de sâmbătă, 21 martie 2020. Sursa foto: profomediaimages.ro

STIRIMONDENE. FANATIK vă aduce sfatul zilei de sâmbătă, 21 martie 2020. Potrivit ultimelor previziuni ale astrologilor, racii au o sărbătoare în familie, iar leii nu mai pot ieşi din starea de stres cauzată de epidemia de coronavirus şi de statul în casă.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 21 martie 2020

Berbec

Începeţi weekendul liniştiţi, cu gânduri bune. Petreceţi timp frumos în familie şi astfel speranţa că totul va fi bine renaşte în credinţele dumneavostră. Număr norocos: 8.

Taur

Taurii sunt nevoiţi să muncească şi sâmbătă. Aveţi de satisfăcut mai multe comenzi, astfel că trebuie să le onoraţi. Oricum, munca vi s-a simplificat serios în această perioadă. Număr norocos: 6.

Gemeni

Gemenii se bucură din plin de weekendul care a venit. Au tras din greu toată săptâmâna şi chiar dacă au muncit de acasă tot obositor a fost. Număr norocos: 12.

Rac

Astăzi aveţi motiv de petrecere în familie. Astrologii spun că sărbătoriţi ziua unui apropiat. Astfel, faceţi câteva cumpărături pe fugă, iar seara vă prinde în jurul mesei alături de cei apropiaţi. Număr norocos: 2.

Leu

Leii sunt foarte stresaţi în această perioadă. Sunt neliniştiţi din cauza epidemiei de coronavirus, mai ales că autorităţile dau mesaje menite să alerteze. Număr norocos: 8.

Fecioară

Trebuia să participaţi la o petrecere astăzi. Sunaţi ca să anunţaţi că nu puteţi să ajungeţi. Numai bine că petrecerea a fost anulată. Număr norocos: 11.

Balanţă

Sunteţi despărţit de partenerul de viaţă şi asta vă nelinişteşte profund. Acesta este la muncă în străinătate şi nu vrea să vină acasă ca să nu vă pună în pericol. Număr norocos: 7.

Scorpion

Scorpionii au parte de o cină romantică astăzi. Partenerul vă face o surpriză şi prepară felul dumneavostră favorit de mâncare. Noaptea se anunţă a fi una pasională. Număr norocos: 6.

Săgetător

Nativii din această zodie nu ştiu ce să facă. Au oprit toate proiectele pe care le aveau în derulare şi acum stau. Nu au mai trăit aşa ceva niciodată. Trebuie să inventeze ceva, să lucreze pe lângă casă, pentru a face faţă situaţiei. Număr norocos: 10.

Capricorn

Faceţi o achiziţie importantă pentru casă astăzi. Ceva mobilier găsit la ofertă vă scoate pentru scurt timp astăzi din casă. Număr norocos: 16.

Vărsător

Vărsătorii au ajuns la fundul sacului. Au rămas fără bani, iar până la ziua de salariu mai este. Trebuie să găsească repede un împrumut. Astrologii spun că un prieten bun vă sare în ajutor. Număr norocos: 13.

Peşti

Nativii aflaţi sub acest semn zodiacal au o ceartă în familie. Aţi pleca, dar nu aveţi unde în această perioadă. Astrologii vă sfătuiesc să reveniţi la gânduri mai bune, iar timpul le va rezolva pe toate. Număr norocos: 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×