Blue Air își suspendă toate zborurile de pe 21 martie! În următoarele zile, compania va aduce în țară pasagerii români din zonele periculoase

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 16:12
Blue Air își suspendă toate zborurile de pe 21 martie! În următoarele zile, compania va aduce în țară pasagerii români din zonele periculoase
Blue Air își suspendă toate zborurile de pe 21 martie! În perioada 17-20, compania va aduce în țară pasagerii români din zonele periculoase

Blue Air a luat decizia de a suspenda toate zborurile regulate începând cu data de 21 martie și până la încheierea perioadei în care amenințarea de coronavirus este activă.

Blue Air își suspendă toate zborurile de pe 21 martie!

În plus, operatorul aerian va efectua între 17 și 20 martie doar zboruri prin care să aducă în țară pasagerii din zonele periculoase. Va fi un număr limitat de zboruri doar cu scopul de a aduce în țară pasagerii români.

Compania aeriană a publicat un comunicat de presă în care anunță măsurile luate din cauza amenințării de coronavirus, precizând că zborurile rămase în intervalul de trei zile se vor efectua de pe aeroporturile care nu fac obiectul restricțiilor de călătorie.

„Misiunea prioritara a Blue Air în aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetățenilor și a rezidenților români surprinși departe de casă de instalarea situației de urgență”

„Dragi Pasageri Blue Air,

Urmare a decretului emis de Președintele României, care instalează starea de urgență pe întreg teritoriul României până la data de 14 aprilie inclusiv, Blue Air își suspendă zborurile regulate începand cu data de 21 martie și până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă.

Blue Air introduce programul “Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a supenda toate zborurile regulate. Misiunea prioritara a Blue Air în aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetățenilor și a rezidenților români surprinși departe de casă de instalarea situației de urgență.

Astfel, în intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua să opereze un program ajustat la nivelul cererii din această perioadă, continuând un număr limitat de zboruri, al cărui obiectiv esențial este de a aduce pasagerii români acasă.

Destinațiile acoperite de programul “Te aducem acasă”, includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale și unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care își doresc să revină în țară.

Blue Air a creat un număr de telefon și o adresa de email dedicate exclusiv pasagerilor care doresc să zboare acasă până vineri, 20 martie. Vă rugăm să folosiți contactele de mai jos pentru a face o rezervare nouă sau pentru rebooking.

– Formular: https://l.blueairweb.com/flyyouhome

– Email: flyyouhome@blueair.aero

– Telefon: 0040 212 088 630

Va reamintim că după încheierea programului de zboruri “Te aducem acasă”, începând cu 21 martie, toate aeronavele Blue Air vor rămâne la sol până la ridicarea stării de urgență decretate în România. Toți pasagerii ce au zboruri rezervate cu data de călătorie până pe 31 mai 2020 (inclusiv) și doresc să își reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit sau de restituirea sumei sub formă de voucher, ce va putea fi folosit pentru călătoriile viitoare. Pentru informații suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.

Vă mulțumim pentru încrederea de a zbura cu noi acasă! Echipa Blue Air”, se arată în comunicatul companiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×