Sfatul zilei de vineri, 20 martie 2020. Gemenii primesc veşti bune, iar racii sunt ţinuţi la distanţă de persoana iubită

Daniel Scripcaru  
înHoroscop
19/03/2020, 12:33
Sfatul zilei de vineri, 20 martie 2020. Gemenii primesc veşti bune, iar racii sunt ţinuţi la distanţă de persoana iubită
Sfatul zilei de vineri, 20 martie 2020. Sursa foto: profomediaimages.ro

STIRIMONDENE. FANATIK vă aduce sfatul zilei de vineri, 20 martie 2020. Ţinând cont de sfatul astrologilor pentru această zi veţi putea astfel să evitaţi unele probleme ce pot apărea în viaţa dumneavoastră. Gemenii primesc veşti bune, iar racii sunt ţinuţi la distanbţă de persoana iubită, în contextul epidemiei de coronavirus.

Acesta este sfatul zilei de vineri, 20 martie 2020

Berbec

Berbecii sunt nevoiţi să facă ce nu au mai făcut demult. De plictiseală, dar şi din cauza coronavirusului care a închis restaurantele, aceştia experimentează unele feluri de mâncare în bucătărie. Număr norocos: 7.

Taur

Sunteţi cuprinşi de melancolie astăzi. Deşi nu au trecut decât câteva zile de la izolare, deja vă este dor de o ieşire în oraş. Nu se poate, nici nu aţi avea unde. Aţi putea să vă mulţumiţi cu o plimbare scurtă în aer liber. Număr norocos: 13.

Gemeni

Sunteţi binedispus de veştile primite. Aţi vorbit cu rudele din străinătate, iar aceştia v-au spus că sunt bine. Acest lucru vă face ziua mai uşoară. Număr norocos: 10.

Rac

Racii suferă îngrozitor zilele acestea. Coronavirusul vă ţine la distanţă de persoana iubită. Faptul că vorbiţi şi vă vedeţi cu ajutorul telefonului nu vă mulţumeşte. Vreţi să simţiţi atingerea celui drag. Număr norocos: 5.

Leu

Epidemia de coronavirus este ca o mană cerească pentru dumneavoastră. Faptul că lucraţi de acasă vă mulţumeşte pe deplin, chiar dacă volumul de muncă este mai mare. Număr norocos: 8.

Fecioară

Nativii din fecioară sunt sancţionaţi de prieteni. Chiar unii dintre prietenii dumneavoastră buni vă dau block pe Facebook din cauza părerilor ciudate despre epidemia de coronavirus. Număr norocos: 12.

Balanţă

O sumă de bani consistentă vă intră astăzi în casă. Nu aveţi idee de unde, dar cu siguranţă banii ajung la dumneavoastră. Seara vă prinde la cumpărături, unde achizionaţi ceva important pentru casă. Număr nor0ocos: 9.

Scorpion

Astrologii vă sfătuesc să staţi în casă, în contextul epidemiei de coronavirus.  Suferiţi şi de alte afecţiuni, iar contractarea virusului COVID-19 v-ar pune în pericol. Numă norocos: 11.

Săgetător

Săgetătorii îşi descoperă marea dragoste. Aceasta pur şi simplu apare la uşa dumneavoastră. Locuieşte în acelaşi bloc sau este în vizită la cineva din vecini, oricum este sortită  să vă devină partener de viaţă. Număr norocos: 8.

Capricorn

Capricornii fac bani în această perioadă de epidemie de coronavirus. Afacerea lor prosperă. Sunt mai mulţumiţi ca niciodată, iar banii curg din toate părţile. Număr norocos: 13.

Vărsător

Suneteţi nevoit să ieşitţi la cumpărături, dar vă este frică. Astrologii vă sfătuiesc să o faceţi, dar să fiţi forte prudent. Purtaţi mască şi evitaţi aglomeraţia. Pe seară o sumă de bani vă intră în casă. Număr norocos: 3.

Peşti

Petrecţi o zi liniştită la muncă. Nu puteţi să munciţi de acasă, dar la servici volumul de muncă a scăzut pe fondul epidemiei de coronavirus. Număr norocos: 15.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×