Sfatul zilei de joi, 19 martie 2020. Scorpionii suferă tare mult din cauza epidemiei de coronavirus, iar fecioarele au parte de o escapadă romantică

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
18/03/2020, 12:08
Sfatul zilei de joi, 19 martie 2020. Scorpionii suferă tare mult din cauza epidemiei de coronavirus, iar fecioarele au parte de o escapadă romantică
Sfatul zilei de joi, 19 martie 2020. Sursa foto: profimediaimages.ro

STIRIMONDENE. FANATIK vă aduce sfatul zilei de joi, 19 martie 2020. Ţinând cont de sfatul astrologilor pentru această zi veţi ce aveţi de făcut, veţi putea astfel să evitaţi unele probleme ce pot apărea în viaţa dumneavoastră. O zodie este supărată tare, epidemia de coronavirus i-a stricat planurile de nuntă.

Acesta este sfatul zilei pentru joi, 19 martie 2020

Berbec

Vă faceţi planuri astăzi. Un apropiat vă îmbie să vă asociaţi cu el într-o afacere. Veţi accepta propunerea, iar planul vă va aduce pe viitor multe satisfacţii. Număr norocs: 3.

Taur

Sunteţi îngrijoraţi de situaţia rudelor aflate în străinătate. Aceştia se află în carantină şi nu se întrevede o ameliorare a situaţiei. Astrologii spun să staţi liniştiţi că totul se va rezolva cu bine. Număr norocos: 8.

Gemeni

Sunteţi bucuros că munciţi de acasă zilele acestea. Acest lucru vă permite să staţi mai mult în sânul familiei, lucru care nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Număr norocos: 12.

Rac

Sunteţi supărat. Sunteţi nevoit să vă anulaţi planurile făcute pentru Paşte. Aveaţi de gând să plecaţi în străinătate cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar acest lucru nu mai este posibil. Număr norocos: 7.

Leu

Leii nu au nicio frică. Pentru ei viaţa decurge normal, Muncesc, ies la cumpărături ca în orice zi. Astrologii spun că este mai bine aşa. Sunteţi ocupaţi, iar epidemia de coronavirus nu vă distrage de la rutina zilnică. Număr norocos: 13.

Fecioară

Fecioarele îşi fac timp pentru o escapadă romantică. Riscaţi mult, dar totuşi ieşiţi din casă să vă întâlniţi cu perosana iubită. Întâlnirea nu va fi una normală, aceasta va avea loc în maşină cu două cafele cumpărate de la automat. Număr norocos: 10.

Balanţă

Urmează să faceţi o achiziţie importantă. Aceasta va fi un pic amânată din cauza situaţiei în care ne aflăm, dar astrologii spun că va fi un lucru bun. Contextul actual va micşora preţurile, astfel că veţi cumpăra mai ieftin. Număr norocos: 11.

Scorpion

Scorpionii sunt la pământ. Epidemia de coronavirus le-a dat toate planurile peste cap. Nunta programată după Paşte va fi automat anulată. Număr norocos: 3.

Săgetător

Sunteţi nevoiţi să vă opriţi afacerile. Aţi dat liber angajaţilor şi acum nu mai aveţi altceva de făcut decât să vă izolaţi în casă. Astfel, veţi putea analiza noi poroiecte pe care le aveţi în plan. Număr norocos: 5.

Capricorn

Capricornii sunt supăraţi din cauza unui membru din familie bolnav. Astrologii vă sfătuiesc să vă liniştiţi, întrucât persoana respectivă are casa sănătăţii intactă, aşadar va trece cu bine peste această perioadă. Număr norocos: 11.

Vărsător

Vărsătorii care locuiesc în străinătate vor să ajungă acasă indiferent de situaţie în această perioadă. Speriaţi de epidemia decoronavirus, aceştia vor să revină definitiv în ţară. Număr norocos: 7.

Peşti

Peştii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste la muncă: Din acest motiv nici nu au fost de acord cu lucrul de acasă. Astrologii spun că partenerul peştilor este cel cu care acesta îşi va petrece toată viaţa, astfel că este de înţeles grija unuia faţă de celălalt. Număr norocos: 9.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×