Sfatul zilei de miercuri, 18 martie 2020. Gemenii se ghidează după instinct

Alexa Serdan    Dan Suta   
în Horoscop
17/03/2020, 11:07
Sfatul zilei de miercuri, 18 martie 2020. Gemenii se ghidează după instinct
Așa arată sfatul zilei pentru miercuri, 18 martie 2020, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: Pinterst.com

Potrivit astrelor sfatul zilei de 18 martie 2020 aduce celor 12 semne zodiacale vești bune în ceea ce privesc relațiile amoroasă, dar vești mai puțin plăcute legat de carieră, bani sau afaceri. Află care sunt evenimentele rezervate pentru ziua de miercuri în rândurile de mai jos.

Așa arată sfatul zilei pentru miercuri, 18 martie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Lasă-te purtat de imaginație și descoperă o altă lume la care nici nu te-ai fi gândit până acum. Creativitatea va deschide mereu uși, iar acum este momentul ideal pentru oportunități în plan profesional.

Taur

Traversezi o perioadă destul de tulbure în ceea ce privește viața amoroasă, dar cu puțină răbdare lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Nu da cu piciorul unei relații frumoase care durează de ani buni.

Gemeni

Contează întotdeauna pe primul instinct, nu pe sfaturile primite de la ceilalți. Mereu vor exista oameni care vor dori să te vadă la pământ, nu le oferi această șansă.

Rac

N-ar strica să ieși puțin din zona de confort și să încerci lucruri noi. Fie că este vorba de o mâncare picantă, fie un hobby nou, nu-ți pun frâne și testează!

Leu

Să știe că ești regele horoscopului, dar de data aceasta nu ești privit cu ochi buni de cei din jur. Ambiția de care dai dovadă și perseverența sunt privite cu invidie de așa-zișii prieteni.

Fecioară

Simți nevoia să stai în compania persoanelor dragi. Stai cât mai mult cu partenerul de viață pe care l-am cam neglijat în ultima vreme. Oferă-i jumătății tale un mic cadou sau un buchet de flori.

Balanță

Trăiești într-o armonie perfectă și nimic nu-ți clintește principiile după care te ghidezi. Echilibrul căutat îndelung este la el acasă acum și totul merge ca pe roate.

Scorpion

Ești atent și înțelegător cu toți oamenii care-ți ies în cale. Uneori ești considerat naiv și unii pot profita de acest lucru. Deschide mai bine ochii în jurul tău.

Săgetător

Azi găsești cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simți pentru jumătatea ta. Inelul este cumpărat de mult, ce ma aștepți? Nu ezita și lasă-te purtat de primul val.

Capricorn

Vrei să lenevești și să recuperezi orele de somn pierdute pe la petreceri. Încarcă-ți bateriile pentru că se anunță noi evenimente de la care nu vei lipsi cu siguranță.

Vărsător

Nu mai trasa bariere și depășește-ți temerile. Înscrie-te în competiții sportive, încearcă să pictezi… ieși din anonimat și lasă ceva notabil în urma ta.

Pești

Ești preocupat numai de interesele proprii, dar ai foarte mult de pierdut în celelalte privințe. Dacă la serviciu ai primit mărire de salariu, în dragoste situație nu este deloc roz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×