Sfatul zilei de miercuri, 9 octombrie. Nativii Pești țin cu dinadinsul să repare relația de iubire stricată

Alexa Serdan   
în Horoscop
08/10/2019, 12:03
Sfatul zilei de miercuri, 9 octombrie. Nativii Pești țin cu dinadinsul să repare relația de iubire stricată
Persoanele născute în zodia pești vor să repare relație de dragoste. Sursa foto: timpul.md

Sfatul zilei pentru miercuri, 9 octombrie, aduce un amalgam de sentimente pentru majoritatea zodiilor. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care vei avea parte în funcție de zodie. Vezi care este sfatul nostru și dacă ai probleme de sănătate sau în relația de cuplu.

Așa arată sfatul zilei pentru miercuri, 9 octombrie 2019

Berbec

Un fost partener de viață îți dă târcoale și îți propune să mai încercați o dată. Învață din greșelile trecutului și nu le mai repeta. Un prieten din anturaj îți propune o sursă de venit rapidă, dar nu este tocmai ce vrea să pară. Mare atenție!

Taur

Pe umerii tăi atârnă foarte multe greutăți, dar azi vei reuși să mai scapi de ele. Lista cu lucrurile de făcut se va micșora simțitor. Fii optimist pentru că vei avea parte și de ajutorul celor dragi. Profită de acest lucru pentru a-ți recăpăta forțele.

Gemeni

Te gândești tot mai des să te înscrii la un curs de perfecționare sau de ce nu, să încerci cu totul altceva. Întotdeauna este bine să știi mai multe lucruri. Agenda ta aglomerată va respira puțin pentru că șeful te trimite într-o vacanță… de afaceri.

Care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile
Citește în rândurile de mai jos sfatul zilei pentru miercuri, 9 octombrie 2019. Sursa foto: a1.ro

Rac

Ai câteva economii puse de-o parte și ai luat decizia să le investești. Gândește-te bine înainte să-ți bagi banii într-o afacere care s-ar putea să nu meargă. Nu te grăbi dacă nu vrei să dai greș și să pierzi toate economiile acumulate.

Leu

Este momentul să strălucești. Șefii îți dau mână liberă și poți face orice în noul proiect. Tu ești persoana care taie și spânzură. Poate ar fi timpul să te gândști la următoarea mutare și să investești mai multe eforturi în această afacere.

Fecioară

Te pregătești intens pentru o călătorie în străinătate. Ai nevoie de acte, pașaport și legitimații. Încearcă să nu clachezi când vei sta cu orele la coadă. La final va merita. Gândește-te la momentele frumoase și amintirile pe care le vei strânge.

Balanță

Ai mai multe dorințe pe listă, iar unele dintre ele vor prinde contur astăzi. Uneori când aștepți vin și lucruri frumoase. Cele mai frumoase evenimente se petrec atunci când te aștepți mai puțin. Și la fel vei păți și tu.

Scorpion

S-au strâns foarte multe lucruri de rezolvat prin casă. Nu ai timp să repari sau să muți așa că te gândești să apelezi la o firmă specializată. La finalul zilei vei înțelege un lucru foarte important. Un sfat din partea familiei te va aduce pe drumul cel bun.

Săgetător

I-ați inima în dinți și înscrie-te la sala de sport sau fă ceva mai ușor, zumba sau yoga. Este foarte important să ai o stare fizică și psihică bună. Lucrurile bune vin atunci când suntem optimiști și încrezători în forțele proprii.

Capricorn

Ai muncit pe brânzi, iar acum șefii îți vor recunoaște eforturile. Nu este exclus să fii recompensat cu o medalie sau și mai bine, cu o mărire de salariu. Totodată, potențiali parteneri de afaceri îți dau târcoale și îți propun parteneriate.

Vărsător

Nu ar strica să petreci câteva zile departe de haosul orașului. O persoană te cheamă să stai câteva zile la țară sau la munte. Profită de această ocazie și relaxează-te. La întoarcere înscrie-te la cursurile pe care le-ai tot amânat.

Pești

Îți dai seama că ai greșit și vrei să repari relația de dragoste. Este posibil ca persoana iubită să nu te mai vadă cu aceeași ochi. Ce e stricat, stricat rămâne. Poate ai mai multe șanse dacă o iei de la capăt cu altineva.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×