Sfatul zilei de 8 octombrie 2019. Peștii trebuie să fie cu ochii în patru. Nu e ziua lor norocoasă!

Dan Suta   
în Horoscop
07/10/2019, 23:56
Sfatul zilei de 8 octombrie 2019. Peștii trebuie să fie cu ochii în patru. Nu e ziua lor norocoasă!
Sfatul zilei de 8 octombrie 2019. Sursa foto: Pinterest

Citește sfatul zilei de 8 octombrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă din rândurile de mai jos care este numărul tău norocos pentru tine. Peștii nu au o zi tocmai bună și ar fi bine să fie cu ochii în patru. Lucrurile se pot complica în comunicarea cu cei dragi.

Sfatul zilei de 8 octombrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Nu îi ajuta pe cei din jur doar pentru că îți este milă de ei. Fă-o din convingere și, ai grijă, căci unii oameni pot profita de bunătatea ta. Numărul norocos al zilei: 2.

Taur: Trebuie să fii mai optimist, să privești lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă. Ai în față toate motivele de bucurie de care ai nevoie acum. Numărul norocos al zilei: 1.

sfatul zilei de 8 octombrie 2019 - săgetător
Săgetătorii au parte de o zi de neuitat. Sursa foto: listland.com

Racii sunt cuprinși de melancolie

Gemeni: Nu ignora anumite semnale pe care le primești de la prietenii apropiați cu privire la modul în care gestionezi anumite probleme profesionale. Numărul norocos al zilei: 10.

Rac: Te cuprinde melancolia și vrei să evadezi în lumea gândurilor. Uneori este bine să treci și prin astfel de stări, așa că trăiește clipa indiferent cum este ea. Numărul norocos al zilei: 3.

Leu: Nu te baza pe oricine îți iese în cale. Trebuie să faci o selecție a persoanelor cu care discuți și faci planuri de viitor. Numărul norocos al zilei: 4.

Fecioară: Nu uita că unele lucruri nu pot fi schimbate de la o zi la alta. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să continui să muncești din greu. Numărul norocos al zilei: 13.

Balanță: Pune bine lucrurile în balanță înainte de a lua o decizie vitală în ceea ce privește situația ta sentimentală. Este momentul să lași inima puțin la o parte și să treci totul prin filtrul rațiunii. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion: Orice s-ar întâmpla nu uita că anumite persoane vor fi mereu acolo lângă tine. Numărul norocos al zilei: 5.

Săgetător: Spune tot ce ai pe suflet, dar fă-o pe un ton ceva mai accesibil. Nu mai ridica vocea la persoane care nu au nicio vină pentru ce ți se întâmplă. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Nu uita că lucrurile se pot schimba de la o secundă la alta, așa că nu da ca finalizat marele tău proiect de viață. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător: Socializează mai mult, nu te închide în tine căci așa nu vei evolua în relația cu ceilalți. Numărul norocos al zilei: 11.

Pești: Trebuie să fii cu ochii în patru căci azi e ziua în care parcă toate îți ies pe dos. Nu forța mâna destinului! Numărul norocos al zilei: 7.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×