Sfatul zilei de luni, 7 octombrie. Taurul are parte de întâlniri pasionale

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/10/2019, 11:38
Sfatul zilei de luni, 7 octombrie. Taurul are parte de întâlniri pasionale
Nativii singuri născuți în zodia taur vor avea parte de o întâlnire pasională. Sursa foto: unica.ro

Sfatul zilei pentru data de 7 octombrie aduce vești bune pentru multe dintre zodii. Nativii născuți în zodia gemeni au șansa unei angajări mult visate. Persoanele născute în zodia scorpion ar fi bine să-și urmeze propriile sfaturi, iar peștii trebuie să fie mai atenți la starea lor de sănătate.

Acesta este sfatul zilei pentru luni, 7 octombrie

Berbec

Prima zi din săptămână va fi axată pe relația cu cei din jur. Vei învăța să respecți modul de viață al celorlalți. Opiniile prietenilor te vor determina să vezi viața cu alți ochi. Profită de relațiile noi pe care le-ai format.

Taur

O persoană nouă va apărea în viața ta și îți va intra la inimă. Nu rata întâlnirea amoroasă care ți se propune. Sfatul nostru este să nu te grăbești și să iei lucrurile pas cu pas. Știi vorba aceea: pofta vine mâncând.

Gemeni

În mintea ta ai deja creionat jobul perfect. Acum ai o șansă uriașă, nu da greș. Un interviu important se anunță astăzi. Este momentul ideal să profiți de această ocazie. Pregătește-te spiritual și mergi cu capul sus.

Care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile
Citește în rândurile de mai jos sfatul zilei pentru luni, 7 octombrie. Sursa foto: elle.ro

Rac

Ai acumulat foarte multe informații, dar și experiență de-a lungul timpului. Acum ai șansa să arăți de ce ești capabil să faci. O avansare este programată pe ordinea de zi și tu ești cel vizat. Spre seară sărbătorește victoria.

Leu

Te gândești să investești banii pe care i-ai strâns la saltea, dar nu este tocmai momentul oportun. Nu te aventura în ape tulburi pentru că s-ar putea să pierzi. Nu va ieși nimic bun din planurile care mai au nevoie de îmbunătățiri.

Fecioară

Ai foarte multe întrebări fără răspuns și acest lucru te face să fii confuz. Trage aer în piept și meditează asupra sensului vieții. Spre seară vei avea parte de o revelație și multe se vor lămuri. În final totul va fi bine.

Balanță

Relația de cuplu a fost afectată în ultima perioadă. Rezervă-ți timp pentru persoana iubită, ieșiți în parc la o plimbare sau la o cină romantică. Nu ar strica să discutați deschis despre sentimentele pe care le aveți.

Scorpion

Prietenii apropiați găsesc în persoana ta un umăr de nădejde. Uneori este bine să-ți urmezi propriile sfaturi. Dacă vrei să fii un prieten bun ai mai multă încredere în persoana ta. Nu strică să fii mai optimist.

Săgetător

Spune tot ceea ce gândești dacă vrei să fii ascultat. O persoană mai îndepărtată îți va da o veste excelentă. La locul de muncă ai foarte multe sarcini de îndeplinit, dar eforturile tale vor fi răsplătite cumsecuvine.

Capricorn

Îți dorești liniște și armonie și te gândești să faci schimbări majore în locuință. Nu mai mergi cu drag acasă și te apuci de renovat. Schimbă mobila, culorile pereților și atmosfera va fi cu totul alta după.

Vărsător

Nativii singuri vor flirta cu potențiali parteneri de viață. Cine știe, poate la finalul zilei ți se va pune pata pe cineva. Cei care sunt într-o relație ar fi bine să fie mai atenți la nevoile partenerului de viață.

Pești

Ți-ai neglijat foarte mult sănătatea în utlima vreme. Încearcă să mănânci sănătos, înscrie-te la sala de sport sau mergi la înot. Nu ar strica să te gândești mai mult la aceste aspecte. Starea de bine vine din interior.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×