Sfatul zilei de 5 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Taurii au nevoie de sprijin emoțional

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
04/10/2019, 13:26
Sfatul zilei de 5 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Taurii au nevoie de sprijin emoțional
Sfatul zilei de 5 octombrie 2019. Sursa foto: PicsArt

Citește sfatul zilei de 5 octombrie 2019 și află care sunt provocările momentului pentru zodia ta. Află din rândurile de mai jos care este numărul norocos și ce te îndeamnă astrele. Taurii au nevoie de sprijin emoțional mai mult ca niciodată. Se află într-o situație destul de delicată și trebuie sfătuiți să prindă mai mult curaj în anumite demersuri.

Sfatul zilei de 5 octombrie pentru zodia ta

Berbec: Nu te lăsa manipulat de cei din jur chiar dacă vorbele lor dulci îți merg la inimă. Trebuie să fii cu ochii în patru mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Ai nevoie de sprijin emoțional, de un prieten care să te îndrume așa cum trebuie, de cineva care să te asculte și să te înțeleagă. Numărul norocos al zilei: 7.

Gemeni: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Dacă ai suficientă energie să duci la capăt toate acțiunile pe care ți le-ai propus, de ce lenevești? Numărul norocos al zilei: 10.

sfatul zilei 5 octombrie
Peștii și Vărsătorii au parte de o zi plină de provocări. Sursa foto: DeviantArt

Racii nu trebuie să își piardă speranța

Rac: Nu renunța să crezi că lucrurile pot evolua frumos. Nu îți pierde speranța orice ar fi. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu: Luptă pentru idealurile în care crezi, pentru lucrurile și principiile de care nu te poți dezlipi. Nu te vinde greu. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: Lasă de la tine în discuțiile cu persoanele vehemente. Uneori e bine să îi lași pe ceilalți să se desfășoare așa cum simt. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Rupe-te de cercurile toxice și păstrează-ți gândurile pozitive indiferent de situație. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: Orice s-ar întâmpla, trebuie să îți păstrezi optimismul. Ai nevoie de ceva mai mult entuziasm, de acel imbold care poate schimba totul. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător: Deschide-te doar în fața oamenilor care te cunosc cu adevărat. Nu vorbi despre problemele tale cu oricine. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Ai nevoie de un plan concret. Trebuie să înveți să te organizezi mai bine, mai eficient. Numărul norocos al zilei: 4.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet și nu te lăsa călcat în picioare de cei din jur. Dă cu pumnul în masă dacă e nevoie, impune-te! Numărul norocos al zilei: 9.

Pești: Concentrează-te cu maximă atenție asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine. Lasă mizilicurile la o parte. Numărul norocos al zilei: 15. (Plus: Află de aici cum îți va merge săptămâna viitoare și care sunt zilele norocoase pentru tine)

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×