Horoscop săptămânal 7-13 octombrie 2019. Zilele norocoase, în funcție de zodie

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/10/2019, 16:44
Horoscop săptămânal 7-13 octombrie 2019. Zilele norocoase, în funcție de zodie
Horoscop săptămânal 7-13 octombrie 2019. Sursa foto: physicsworld.com

Potrivit celui mai nou horoscop săptămânal, cel pentru perioada 7-13 octombrie 2019, există câteva zodii pentru care se deschid o serie de uși. Este vorba despre zodiile Gemeni, Taur, Fecioară și Săgetător. Lucrurile se vor schimba în bine pentru acești patru nativi, și nu numai. Află previziunile complete din rândurile de mai jos.

Horoscop săptămânal 7-13 octombrie pentru Berbec

Berbecii vor avea parte de câteva zile în care vor fi suprasolicitați la locul de muncă. Primele zile din săptămână vor fi destul de importante pentru stabilirea parcursului lor profesional. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Taur

Taurii culeg roadele muncii lor și sunt mulțumiți de felul în care evoluează lucrurile. Apar momente frumoase din punct de vedere sentimental la final de săptămână. Zile norocoase: vineri și duminică.

horoscop săptămânal 7-13 octombrie
Fecioarele și Leii au o săptămână specială. Sursa foto: everystudent.com

Gemeni

Gemenii primesc niște vești bune de la anumite persoane din familie. Vor căpăta un rol important într-o chestiune de care depinde soarta lor pe termen lung. Zile norocoase: miercuri și joi.

Rac

Racii sunt ceva mai sensibili în cea de-a doua săptămână din luna octombrie. Neînțelegerile sunt la ordinea zilei, iar în relația lor lucrurile se vor complica dacă nu comunică eficient. Zile norocoase: luni, miercuri și vineri.

Leu

Leii sunt extrem de concentrați asupra vieții profesionale. Vor avea parte de câteva surprize plăcute din toate punctele de vedere. Nu e exclus să se trezească cu o majorare salarială. Zile norocoase: luni și vineri.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână plină de momente unice mai ales din punct de vedere sentimental. Dragostea apare în calea lor în cel mai potrivit moment. Zile norocoase: joi, vineri și sâmbătă.

Horoscop săptămânal 7-13 octombrie pentru Balanță

Balanțele trebuie să fie mai implicate la locul de muncă, ori să vină cu propuneri concrete care să îi lase cu gura căscată pe colegi. Zile norocoase: miercuri, vineri și sâmbătă.

Horoscop săptămânal 7-13 octombrie 2019 pentru Scorpion

Scorpionii nu se vor afla tocmai în apele lor. Problemele se vor înmulți din punct de vedere emoțional, asta pentru că nu își exprimă la timp trăirile. Au o singură zi norocoasă, lunea.

Săgetător

Săgetătorii se înconjoară de oameni care îi ajută să vadă viața cu alți ochi. Se vor bucura de sprijin de neclintit din partea celorlalți. Zile norocoase: miercuri și joi.

Capricorn

Capricornii au tot felul de lucruri de învățat din punct de vedere sentimental. Nu sunt încă suficient de maturi, fapt pentru care o dau mereu în bară. Zile norocoase: marți și joi.

Horoscop săptămânal 7-13 octombrie pentru Vărsător

Vărsătorii au tot felul de pretenții din  partea celor din jur, iar lucrurile pe care le cer nu sunt tocmai cel mai ușor de obținut. Vor avea parte de tot felul de dezamăgiri. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

Pești

Peștii trec printr-o săptămână în care se vor lovi des de probleme de comunicare în familie, cele mai multe cauzate de activitățile gospodărești. Zile norocoase: marți și sâmbătă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×