Horoscop dragoste până la finalul anului 2019. Zodiile care se despart până de Crăciun

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
02/10/2019, 19:45
Horoscop dragoste până la finalul anului 2019. Zodiile care se despart până de Crăciun
Horoscop pentru iarna 2019. Care sunt zodiile acre se vor despărți. Sursa foto: idntimes.com

Iarna anului 2019 se anunță extrem de favorabilă pentru majoritatea zodiilor la capitolul iubire. Astrologii vin însă cu vești mai puțin plăcute pentru patru zodii ale horoscopului. Nativii Scorpion, Rac, Leu și Săgetător se vor despărți până la Crăciun și vor petrece sărbătorile de iarnă singuri.

Așa arată horoscopul iubirii valabil până la sfârșitul anului 2019

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an și bine ar fi să nu ne găsească singuri, dar din păcate câțiva nativi vor încheia anul într-un mod la care nu s-au gândit. Patru zodii ale horoscopului european vor călca scrâmb sau se vor despărți de partenerul de viață din alte motive. Zodiile care vor sta singure de sărbători sunt Scorpion, Rac, Leu și Săgetător, scrie kfetele.ro.

Berbec

Relația de iubire se va îmbunătăți pe zi ce trece, iar sărbătorile de iarnă s-ar putea să vă aducă o veste bună: o cerere în căsătorie sau un copil. Crăciunul te va găsi în sânul familiei unde vei avea parte de zâmbete și fericire.

Taur

Ai o relație atipică și suporți multe dintre defectele partenerului. Până la finalul anului vei avea parte de o relație presărată cu surprize, picanterii și situații neașteptate. Exact așa cum îți place să-ți trăiești viața.

Gemeni

Stai destul de bine la capitolul dragoste în ciuda certurilor și discuțiilor în contradictoriu pe care le ai cu jumătatea ta. Oprește-te la timp dacă nu vrei să rămân singur de sărbători. Poate ar fi cazul să lași mai mult de la tine.

Horoscop iarnă anului 2019
Care sunt zodiile care vor călca strâmb și vor rămâne singure de sărbători. Sursa foto: miscareaderezistenta.ro

Rac

Sărbătorile de iarnă te vor găsi în compania unei persoane încântătoare pe care ai întâlnit-o cu puțin timp înainte. Te gândești în continuare la fosta și mustrările de conștiință nu-ți vor da pace. Relația nu va dura prea mult. E doar o aventură.

Leu

O persoană din trecut îți va strica jocul și îți va tulbura gândurile. Nu ai reușit să treci peste despărțire și s-ar putea să-ți pierzi capul în ciuda faptului că este vorba de o relație interzisă. Nu prea ai nimic de câștigat, doar de pierdut!

Fecioară

Ai relația perfectă pe care și-o dorește toată lumea. Încredere, sinceritate, comunicare, ce ți-ai mai putea dori? Poate pe plan profesional. Nu este exclus să pornești o afacere proprie alături de partenerul de viață.

Balanță

Ai avut parte de multe dezamăgiri în dragoste, dar acum ai o relație minunată. Viața ta este echilibrată, iar relația de acum te definește complet. Te gândești serios să treci la următorul nivel: mutatul împreună sau căsătoria.

Scorpion

Alergi după mai mulți iepuri și nu vei prinde niciunul. Îți plac provocările și s-ar putea să calci strâmb, iar partenerul de viață va afla destul de curând. Stăpânește-ți dorințele și impulsurile dacă nu vrei ca sărbătorile să te găsească singur.

Săgetător

Te pricepii al naibii de bine să dai lecții de moralitate, dar tu nu știi să le urmezi. Crăciunul îl vei petrece departe de familie în compania unei amante. Relațiile interzise te încântată, dar a doua zi te vei trezi tot singur.

Capricorn

Viața ta este una la extreme și la fel este și dragostea. Una caldă, alta rece. Îți este imposibil să iei o decizie radicală. Vrei să ai o relație, dar ai vrea să ai și libertatea de a te întâlni cu altele. Nu prea se poate. Alege ce vrei să faci.

Vărsător

Dragostea trece oarecum pe locul doi iarna asta. Ești focusat pe dezvoltarea personală și pe liniștea interioară. O persoană din trecut nu te-a uitat și începe să-ți dea târcoale. Nu renunța la iubire în favoarea carierei. Dragostea vine doar o dată.

Pești

Iarna asta vei avea parte de iubire la intensitate maximă, dar și despărțiri pe măsură. Nu îți fie teamă să oficializezi relația pentru că partenerul abia așteaptă să spună „Da”. Nu rata șansa vieții tale. Dragostea nu apare când vrem noi.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×