Horoscop pentru următoarele 3 luni. O zodie se prăbușește, alta renaște

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/10/2019, 16:22
Horoscop pentru următoarele 3 luni. O zodie se prăbușește, alta renaște GALERIE FOTO
Horoscop pentru următoarele 3 luni. Sursa foto: superbebe.ro

FANATIK îți aduce horoscopul pentru următoarele 3 luni. Multe dintre zodii se vor bucura de iubire din plin, însă altele nu prea vor avea parte deloc de ea. Alte zodii vor căuta iubirea în altă parte decât acasă și o vor găsi din plin.

Așa arată horoscopul pentru următoarele 3 luni, pentru fecare zodie în parte

Berbec

Nativii Berbec vor fi împliniți pe plan personal. Unii vor trăi o nouă iubire, mai puternică decât tot ce au experimentat până acum, dar vor avea parte de lucruri bune și pe plan financiar, în următoarele trei luni.

Taur

Pentru Taur se anunță trei luni de foc, din punct de vedere al iubirii. Vor schimba partenerii de mai multe ori, vor face cuceriri pe bandă rulantă și își vor îndeplini toate fanteziile.

Horoscop pentru următoarele 3 luni
Horoscop pentru următoarele 3 luni. Sursa foto: stirileprotv.ro

Gemeni

Nativii Gemeni sunt într-o continuă căutare de așa zisul partener ideal, deoarece au impresia că nimeni nu este destul de bun pentru ei. Nu trebuie să renunțe la visele lor.

Rac

Nativii Rac vor căpăta mai multă încredere în forțe prorpii, iar odată cu această încredere vin și veștile bune. Vor avansa pe plan profesional, dar își vor consolida și relația de cuplu.

Leu

Leu este temător, ceea ce nu prea-i stă în cale. Trebuie însă să riște, deoarece cine nu riscă, nu câștigă. Trebuie de multe ori să se arunce cu capul înainte, pentru a avea de câștigat.

Fecioară

Fecioarele vor să experimenteze lucruri noi, alături de oameni noi. Așadar, nu este exclus să-și schimbe partenerul de viață și să se avânte într-o nouă iubire.

Balanța

Nativii Balanță au parte de un nou restart. Fie că își schimbă locul de muncă, fie domiciliul sau chiar partenerul de viață, această schimbare va fi de bun augur, deoarece vor avea parte de lucruri bune în viața lor.

Scorpion

Nativii Scorpion se vor afla în centrulș unui scandal chiar de ei declanșat. Fie că este vorba despre locul de muncă sau despre familie, totul ar trebui să se rezolve cu vorba bună și cu mult calm.

Săgetător

Nativul Săgetător este tentat să se întoarcă la o fostă iubire, cu speranța că de data aceasta va fi altfel. Vor fi dezamăgiți și vor rămâne cu același gust amar.

Capricorn

Nativul Capricorn este ocolit de iubire, în următoarele trei luni. Se vor concentra însă pe carieră și vor reuși chiar să avanseze în domeniul în care activează.

Vărsător

Nativii Vărsător vor realiza că nu mai merge să lase pe mâine ce pot face astăzi, deoarece evenimentele din viața lor îi vor determina să acționeze la momentul potrivit.

Pești

Pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor se anunță o perioadă plină de iubire. Cei care nu se simt iubii, vor căuta iubirea în altă parte și o vor găsi din plin!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×