Horoscopul zilei: marți, 1 octombrie. Peștii înoată în ape tulburi

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
30/09/2019, 15:18
Horoscopul zilei: marți, 1 octombrie. Peștii înoată în ape tulburi GALERIE FOTO
Horoscop 1 octombrie. Sursa foto: dcnews.ro

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de 1 octombrie. Multe dintre zodii primesc vești bune. Unele de la locul de muncă, altele de acasă. Alte zodii însă nu se simt deloc în largul lor și preferă să se închidă în ele, cum este exemplul nativilor Pești.

Așa arată horoscopul zilei de 1 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec are parte de un început de lună fantastic. Îi merge bine pe toate planurile. La locul de muncă șefii sunt foarte mulțumiți și vă propun pentru avansare, așadar încep să vină bani mai mulți. Acasă, partenerul de viață vă pregătește o surpriză foarte plăcută.

 Taur

Taurii s-ar putea trezi implicați într-un conflict, fără voia lor. Trebuie să rămâneți calmi și să încercați să dezamorsați conflictul înainte de a începe. Nici acasă lucrurile nu stau prea bine. Apar discuții cu partenerul de viață.

Horoscop 1 octombrie
Horoscop 1 octombrie. Sursa foto: dcnews.ro

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să seconcentreze mai mult la locul de muncă, unde sarcinile se înmulțesc. Salariul vă nemulțumește, însă nu este momentul să deschideți subiectul unei măriri de salariu, deoarece veți avea o surpriză neplăcută.

Rac

Nativul Rac va avea o zi foarte agitată. Va fi nevoit să suplinească locul unui coleg, la locul de muncă. Nici acasă nu are parte de odihnă, deoarece o țeavspartă sau p altă problemă va izbucni în gospodărie, iar nativul trebuie să se ocupe și de această problemă.

Leu

Leul are probleme serioase la locul de muncă, unde un proiect nou îi dă bătăi de cap serioase. Este nevoit să apeleze la colegi, care îi sar imediat în ajutor, iar problema se va rezolva imediat. Sunt șanse reale să întâlniți o persoană specială.

Fecioară

Nativul Fecioar va fi implicat într-un conflict care poate degenera foarte ușor. Trebuie să vă ocupați de această problemă cu calm și cu tact. Acasă, partenerul de viață are vești proaste să vă dea, deoarece apar probleme financiare destul de serioase.

Balanţă

Nativii Balanță au parte de o zi frumoasă. Sunt plini de energie, iar veștile bune par a veni acolo unde este multă bună-dispoziție. Apar șanse reale să se ivească un nou proiect financiar în care ai putea investi, deoarece ar putea fi unul foarte profitabil.

Scorpion

Cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului sunt ușor marginalizați astăzi, dar acest lucru nu îi deranjează. Își vor continua proiectele la care lucrează de ceva vreme, iar lucrurile merg în direcția potrivită. Posibil să auziți de o dramă care se va petrece în jurul tău.

Săgetător

O vorbă aruncată în vânt de un coleg sau prieten este posibil să îl afecteze profund pe nativul Săgetător. Acesta se simte bârfit și realizează că cei aflați în jurul său îl percep altfel decât lasă să se înțeleagă. Acasă, o rudă apropiată are probleme de sănătate.

Capricorn

Chiar dacă sunt foarte ocupați, nativii Capricorn îşi găsesc timp să-şi asculte colegii şi să încerce să-i ajute în cazul în care au probleme. Suteţi persoane cu suflet bun şi încercaţi să ajutaţi cum puteţi. În rest, preocupările voastre se concentrează astăzi asupra casei.

Vărsător

Nativii Vărsător vor trebui să se împartă între problemele de acasă și cele de la locul de muncă. Ca să vă puteţi concetra la saricinile de serviciu, ar trebui să lăsaţi deoparte orice chestiune personală. Dacă ieșiți în natură, trebuie să evitați activitatea fizică, deoarece sunteți prediscus la accidentări.

Peşti

Nativii Pești trec printr-o perioadă mai grea și nu se simt în largul lor niciunde. Simţiţi nevoia să fiţi singuri și nu ar strica dacă v-ați lua o zi, poate chiar două, de concediu. Dacă un prieten se oferă să vă scoată la o bere, nu ezitați să schimbați puțin atmosfera.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×