Horoscop pentru luna octombrie. Nativii care vor avea mult de suferit în a doua lună de toamnă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
19/09/2019, 16:13
Horoscop pentru luna octombrie. Nativii care vor avea mult de suferit în a doua lună de toamnă GALERIE FOTO
Horoscopul lunii octombrie. Sursa foto: stiribotosani.ro

FANATIK îți aduce horoscopul lunii octombrie. Astrele transmit mesaje puternice, pe care trebuie să le înțelegem și să ținem cont de ele. Multe dintre zodii vor întâlni dragostea, în luna octombrie, însă câteva dintre ele nu vor vrea să mai audă de ea!

Așa arată horoscopul lunii octombrie pentru fiecare în parte

Berbec

Luna octombrie vine pentru Berbec cu vești bune pe plan sentimental. Este o perioadă bună pentru stabilizarea relațiilor, însă nu este o perioadă propice investițiilor. Nativii Berbec câștigă bani destul de greu, dar îi cheltuie foarte repede.

Taur

Nativii Taur sunt norocoși și ei în dragoste. Cei singuri au șansa reală să-și găsească jumătatea. La serviciu lucrurile decurg bine, iar șefii au o părere bună despre activitatea ta. În plus, apar câștiguri de unde nici nu te așteptai.

Horoscopul lunii octombrie
Horoscopul lunii octombrie. Sursa foto: avantaje.ro

Gemeni

Dacă au existat probleme în cuplu, acestea vor dispărea ca prin minune, iar la locul de muncă faci o impresie frumoasă. Treci printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, dar până la finalul lunii lucrurile se rezolvă şi reintră pe făgaşul normal.

Rac

Racul dă dovadă de incertitudine, iar acest lucru afectează relația cu ăpersoana iubită. Stresul şi agitaţia de la locul de muncă te fac să comiţi greşeli, lucru care îi nemulţumeşte pe superiorii tăi. Pe plan financiar, lucrurile nu merg deloc bine.

Leu

Leul caută romantismul, are nevoie de el, dar nu prea are parte de așa ceva, cel puțin în luna octombrie. Este însă o perioadă bună pentru a te lansa în afaceri, deoarece demersurile economice vor avea succes, mai ales dacă teasociezi cu o persoană care cunosște mai multe în domeniul respectiv.

Fecioară

Fecioara are șanse să întâlnească pe cineva special sau să oficializeze relația deja existentă. În plus, nativii sunt foarte preocupați și de partea financiară. Se implică în noi proiecte și este posibilș să facă investiții serioase, care să le aducă beneficii pe termen lung.

Balanţă

Nativul Balanță dă nas în nas cu romantismul, în luna octombrie. Va întâlni o persoană specială într-un loc în care nici nu se aștepta. Pe plan profesional, se anunță o lună încărcată, cu proiecte noi și destul de grele. Pe plan financiar, are parte de câștiguri neprevăzute, cum ar fi cele de la jocurile de noroc.

Scorpion

Luna octombrie vine cu planuri noi de afaceri pentru nativii Scorpion, care parcă găsesc formula magică a câștigurilor substanțiale. Pe plan sentimental, veștile nu sunt chiar bune, deoarece persoana aceea specială se lasă așteptată.

Săgetător

Luna octombrie vine cu o perioadă agitată pentru nativul Săgetător. În plus, amintirile nu-i dau pace și parcă nu îl țin în loc. La locu de muncă este agitație, dar aceasta parcă este benefică psihicului nativului Săgetător, deoarece uită de probleme pentru scurt timp.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna octombrie aduce o atmosferă de linişte şi discreţie, lucru care îi ajută să se implice mai mult în relaţia de cuplu. Primeşti laude din partea superiorilor iar eforturile de anul acesta îţi sunt recunoscute în sfârşit. Deşi nu se arată câştiguri impresionante, bugetul de acum îţi permite să îţi satisfaci toate poftele.

Varsător

Nativii Vărsător au parte de un nou început, în luna octombrie. Fie se îndrăgostesc din nou, fie ăși schimbă locul de muncă sau poate chiar profesia.  Ţi se oferă şansa de a-ţi mări câştigurile, probabil dintr-o colaborare, sau de a găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Peşti

Este o lună în care pasiunea pluteşte în aer şi este un moment perfect pentru nativii Pești de a face următorul pas, dacă eşti deja într-o relaţie. Este posibil să se mărească familia! Pe plan financiar stai bine, iarlucrurile se vor îmbunătăți!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×