Horoscop până la sfârșitul toamnei. Trei zodii au parte de norocul vieții lor

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/10/2019, 10:02
Horoscop până la sfârșitul toamnei. Trei zodii au parte de norocul vieții lor
Horoscop până la sfârșitul toamnei pentru fiecare zodie. Sursa foto: sf.co.ua

FANATIK ți-a pregătit ceva cu totul special: un horoscop până la sfârșitul toamnei! Află din rândurile de mai jos cum vei sta la capitolul dragoste, sănătate, profesie, relații cu oamenii din jur și la ce anume ar trebui să te aștepți până la finalul lunii noiembrie. Mai sunt două luni de toamnă începând de azi, adică 60 de zile în care multe lucruri se vor schimba în viețile noastre.

Horoscop până la sfârșitul toamnei: Zodiile care vor pune accentul pe carieră

Patru semne zodiacale vor avea parte de tot felul de surprize din punct de vedere carieristic. Balanțele își găsesc în sfârșitul locul la serviciu și reușesc să se integreze cu mai mult aplomb și să nu mai strâmbe din nas la sarcinile pe care le primesc. Scorpionii au parte și ei de o schimbare. În luna noiembrie ar putea fi mutați într-un alt departament de la serviciu sau și-ar putea schimba cu totul jobul.

Capricornii pun și ei accentul pe carieră, în sensul că se vor concentra pe tehnici de făcut bani. Vor cere tot felul de sfaturi pentru a ajunge acolo unde își doresc. Și Vărsătorii sunt extrem de încrezători în viitorul lor profesional și vor primi tot felul de oferte greu de refuzat.

horoscop sfârșitul toamnei
Unele zodii vor trece prin tot felul de experiențe debusolante. Sursa foto: cncpaint.ph

Zodiile care vor avea parte de schimbări din punct de vedere sentimental

Fecioarele și Berbecii sunt nativii care vor avea cel mai mult de trudit din punct de vedere sentimental. Fecioarele întâlnesc o persoană cu totul specială, de care se atașează imediat. Trebuie să fie extrem de atente cum interacționează pe parcurs. Berbecii pot trece printr-o despărțire dureroasă.

Cât despre Tauri, aceștia vor fi cei mai împliniți sufletește. Anumite persoane le dau dreptate în câteva chestiuni pentru care s-au consumat de-a lungul timpului. Gemenii vor avea și ei o perioadă mai debusolantă, să îi zicem mai nostalgică, nu neapărat negativă. Racii vor intra într-o cumpănă din care vor ieși abia în 2020, iar Leii vor avea parte de câteva lupte interioare căci anumite conflicte în care se pomenesc nu vor fi tocmai pe placul lor, chiar dacă ei sunt foarte combativi de fel.

Săgetătorii și Peștii au un sfârșit de toamnă liniștit. Singurele probleme cu care aceștia se pot confrunta ar putea fi de ordin financiar: facturi prea mari la întreținere ori datorii care își cer scadența le pot găuri buzunarele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×