Horoscop karmic pentru săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Zodiile de foc au parte de noroc

Dan Suta   
în Horoscop
30/09/2019, 14:11
Horoscop karmic pentru săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Zodiile de foc au parte de noroc
Horoscop karmic pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Sursa foto: integrallife.com

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie, zodiile de foc, și anume Berbecul, Leul și Săgetătorul vor avea parte de un noroc neașteptat. Începutul de lună este benefic mai ales pentru cei care au făcut investiții în ultima perioadă. Rezultatele încep să se vadă pentru aceștia din punct de vedere profesional.

Horoscop karmic pentru săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie: Zodiile de aer au dileme

Zodiile de aer. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii se află într-o perioadă a confuziilor. Iau decizii cu o dificultate tot mai mare, asta pentru că în mintea lor s-a sădit neîncrederea cu privire la anumite parteneriate sau relații de prietenie. Vărsătorii sunt ceva mai degajați și mai plini de speranță, dar mai mult pentru finalul săptămânii.

Zodiile de foc. Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt surprinși de norocul pe care îl au la bani. Săgetătorii vor ieși dintr-o perioadă de restriște și vor face tot felul de investiții cu cap. Și pentru Berbec și Leu se anunță o perioadă extrem de bună. Berbecii vor primi vești bune de la anumiți membri ai familiei, iar Leii călătoresc în destinații de vis.

horoscop karmic
Nativii de apă vor avea parte de momente frumoase din punct de vedere sentimental. Sursa foto: integrallife.com

Nativii Pești își întâlnesc dragostea

Zodiile de pământ. Taurii, Fecioarele și Capricornii au parte de momente interesante. Taurii au parte de întâlniri providențiale. Destinul le scoate în față persoane care îi pot ajuta în rezolvarea anumitor probleme ce țin de imaginea lor. Fecioarele au de gând să facă o mică escapadă, să se relaxeze la munte, iar Capricornii au parte de tot felul de situații favorabile la locul de muncă.

Zodiile de apă. Racii, Peștii și Scorpionii au parte de momente semnificative din punct de vedere amoros. Peștii întâlnesc marea dragoste, iar Racii și Scorpionii au parte de câteva surprize din partea persoanei iubite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×