Sfatul zilei de 6 octombrie 2019. Scorpionul are nevoie de o zi numai pentru el

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
05/10/2019, 16:26
Sfatul zilei de 6 octombrie 2019. Scorpionul are nevoie de o zi numai pentru el
Nativii născuți în zodia scorpion se gândesc numai la ei. Sursa foto: kanald.ro

Sfatul zilei de 6 octombrie aduce vești bune pentru mai multe zodii. Dacă nativii născuți în zodia rac vor să stea singuri, nu același lucru se poate spune despre semnul zodiacal leu care are foarte multe lucruri de rezolvat și are nevoie de ajutorul familiei. De asemenea, vărsătorul îi mai dă o șansă partenerului de viață.

Așa arată sfatul zilei pentru duminică, 6 octombrie 2019

Berbec

Ai o relație foarte strânsă cu prietenii, iar unul dintre ei are nevoie de ajutorul tău. Ești o persoană de încredere, înțelegătoare și știi să oferi sfaturile care trebuie. La finalul zilei vei fi mulțumit de tine.

Taur

Unele lucruri s-ar putea să nu iasă așa cum ți-ai propus. Nu dispera și încearcă să vezi partea plină a paharului. Întotdeauna va exista un lucru bun într-un eveniment neplăcut. Ia totul ca pe o lecție.

Gemeni

Dimineața va fi monotonă, dar spre seară vei avea parte de distracție. Odihnește-te dacă vrei să reziști toată noaptea în club. Gândește pozitiv, iubește-te mai mult și lumea te va vedea cu alți ochi.

Vezi ce au rezervat astrele celor 12 zodii
Acesta este sfatul zilei de duminică, 6 octombrie. Sursa foto: indianexpress.com

Rac

Nu este nicio tragedie dacă ești singur. Uneori poate fi un lucru bun și așa ai timp să-ți pui ordine în gânduri. Stabilește-ți prioritățile și planurile pentru viitorul apropiat. Lucruri importante ți se vor întâmpla.

Leu

În ultima perioadă te-ai axat pe serviciu, iar casa a rămas pe locul doi. Astăzi este momentul ideal să faci curățenie generală. Și unde mai pui că vei avea parte și de ajutorul familiei. Nu uita de prânzul din natură.

Fecioară

O rudă îndepărtată vine neinvitată și acest lucru s-ar putea să vă dea peste cap planurile. Petrece mai mult timp alături de familie și relaxează-te. Astăzi vei rezolva o problemă pe care ai tot amânat-o.

Balanță

Lasă-te dus de val și îndrăgostește-te. S-ar putea să ai parte de o iubire de neuitat. Învață să acorzi o a doua șansă dacă merită. Vei învăța o lecție importantă legat de impulsivitate. Gândește-te de două ori înainte.

Scorpion

Astăzi ești egoist și narcisist. Toată ziua îți este dedicată. Uită de prieteni și familie măcar pentru câteva ore. Mergi la sală sau la salon. Relaxează-te, pune-ți ordine în gânduri. Este momentul ideal pentru tine și atât.

Săgetător

Mare atenție la deciziile luate impulsiv. Poate nu îți dai seama acum, dar efectele se vor vedea pe termen lung. Încearcă să ai mai multă răbdare în proiectele pe care le întreprinzi. Implică-te mai mult.

Capricorn

Nu te arunca cu capul înainte și ascultă sfatul prietenilor. Discută cu o persoană în care ai încredere înainte de a lua o decizie importantă. Încarcă-ți bateriile pentru că se anunță o săptămână istovitoare la locul de muncă.

Vărsător

Partenerul de viață te-a supărat, iar acum încearcă să te împace. Poate ar fi cazul să-i mai acorzi o șansă. S-ar putea să ai un motiv de bucurie fără să faci prea multe eforturi. Comunicarea este cheia, spune ce ai pe suflet.

Pești

Ești obsedat de ideea de a face un ban în plus. Ascultă sfatul unui prieten și nu te aventura în lucrurile pe care nu le poți duce la bun sfârșit. Poate nu ești de acord cu ceea ce auzi, dar ar fi bine să accepți și alte opinii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×