Sfatul Zilei de 4 octombrie. Săgetătorul, înconjurat de energii negative

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/10/2019, 14:59
Sfatul Zilei de 4 octombrie. Săgetătorul, înconjurat de energii negative GALERIE FOTO
Sfatul Zilei de 4 octombrie. Sursa foto: www.exquis.ro

FANATIK vă aduce Sfatul Zilei de 4 octombrie. Veți găsi mai jos sfaturi foarte utile pentru fiecare zodie în parte, cât și numărul care vă poartă noroc pe data de 4 octombrie.

Așa arată Sfatul Zilei de 4 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec trebuie să se oprească puțin și să mai asculte și părerile celorlalți, mai ales dacă cel care vine cu sfat este o rudă cu mai multă experiență. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur

Nativul Taur are o zi plină, însă trebuie să te mobilizezi mai bine pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile.  Numărul norocos al zilei: 8.

Sfatul Zilei de 4 octombrie
Sfatul Zilei de 4 octombrie. Sursa foto: antena1.ro

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor ar putea încerca să facă o impresie bună într-un grup de persoane negativiste. Inițiativa lui ar putea fi lovită de insucces. Numărul norocos al zilei: 5.

Rac

Nativul Rac realizează că ce făcea până acum era total greșit. O privire de ansamblu te va ajuta să vezi calea cea bună. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu

Nativul Leu trebuie să iasă în natură, deoarece acolo se simte el cel mai bine și totodată își reîncarcă și bateriile. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară

Nativul Fecioară se trezește că îi critică pe ceilalți, însă vede că motivele sunt unele nu foarte grave. Gândește de două ori, înainte de a vorbi. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță

Nativul Balanță trebuie să continue pe drumul pe care a pornit de ceva timp, indiferent cât de mici sunt pașii făcuți. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion

Nativul Scorpion începe să aibă un comportament ciudat cu prietenii și chiar și cu familia. Nu uita de unde ai plecat. Numărul norocos al zilei: 13.

Săgetător

Săgetătorul este înconjurat de o energie negativă, atât la locul de muncă, cât și acasă. Trebuie să tai răul de la rădăcină, chiar dacă îți va fi greu. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn

Pentru tine contează nu doar aprecierile, ci și criticile. Ești o persoană cu capul pe umeri și trebuie să rămâi așa. Numărul norocos al zilei: 15.

Vărsător

Nativul Vărsător trebuie să facă lucruri mărețe în viață, iar acea perioadă se apropie cu pași repezi. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești

Nativii Pești sunt plini de idei bune. Trebuie să te mobilizezi și să le pui în practică, deoarece vei avea succesul la care ai visat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×