Sfatul zilei de luni, 25 noiembrie 2019. Balanța este generoasă și îi ajută pe cei din jur

Alexa Serdan   
în Horoscop
24/11/2019, 11:02
Sfatul zilei de luni, 25 noiembrie 2019. Balanța este generoasă și îi ajută pe cei din jur
Acesta este sfatul zilei pentru luni, 25 noiembrie 2019. Sursa foto: realitatea.net

Sfatul zilei pentru luni, 25 noiembrie aduce bani pentru nativii născuți în zodia Scorpion, cheltuieli pentru semnul zodiacal Taur și călătorii pentru Berbec. Citește în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte în prima zi a săptămânii.

Află care este sfatul zilei pentru 25 noiembrie 2019

Berbec

Un prieten din străinătate îți trimite o invitație de nerefuzat. Planurile de călătorie sunt deja făcute. Ce mai aștepți? Fii prudent și nu-ți pierde răbdare pentru că te așteaptă un durm lung.

Taur

Investițiile din ultimii ani îți aduc câștiguri substanțiale. Nu simți lipsa banilor și poți să-ți faci toate plăcerile. Sfatul nostru este să fii chibzuit și să fii atent la documentele pe care le semnezi.

Gemeni

Relațiile cu partenerii de afaceri decurg foarte bine. Unele cheltuieli nu mai pot fi amânate și este cazul să te prezinți la ghișeuri să le achiți. Se cere maximă prudență și discernământ.

Rac

Este o zi agitată la serviciu, dar la final vei avea o stare de spirit excelentă. Ești mulțumit de sarcinile pe care ai reușit să le rezolvi fără ajutorul colegilor. Ești independent și conștiincios.

Leu

Persoana iubită și cei dragi au nevoie de atenția și sprijinul tău. Ocupă-ți timpul cu un hobby nou sau relaxează-te la un film. Bazează-te numai pe forțele proprii, nu pe cei din jur.

Fecioară

Relația cu partenerul de viață se va răci puțin din cauza certurilor și discuțiilor contradictorii. Nu lua cu tine la serviciu problemele de acasă. Găsește echilibrul ideal între muncă și casă.

Balanță

Participă la treburile gospodărești și ajută-ți partenerul. Întinde o mână de ajutor și persoanelor din jurul tău. Prietenii au nevoie de sfaturile și îndemnurile tale prețioase.

Scorpion

Cadouri, bani și mici atenții vor intra în posesia ta. Pe de altă parte și cheltuielile vor fi pe măsură. Se anunță o zi distractivă și surprinzătoare. Ieși în oraș și simte-te bine.

Săgetător

Ești tot mai hotărât să faci schimbări majore în viața ta și acum este momentul ideal. Gândește-te bine ce vrei să faci pe viitor și care sunt pașii pe care îi ai de urmat.

Capricorn

Evită mișcarea excesivă și mergi la medic pentru un control amănunțit. Analizează minuțios situațiile în care ești implicat și ia deciziile cele mai bune. Fii prudent și hotărât.

Vărsător

Te implici în multe proiecte, dar este recomandat să fii atent la sănătate. Nu ai susținerea celor din jur și lupți împotriva morilor de vânt. Renunță la aceste lupte inutile și caută alt drum.

Pești

Serviciul te solicită foarte mult, iar la finalul zilei vei cădea lat. Lasă mai moale sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Relaxează-te în aer liber alături de cei dragi sau ieși în oraș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×