Sfatul zilei de 23 noiembrie 2019. Săgetătorul își urmează pasiunea și-n vacanță

Alexa Serdan   
în Horoscop
22/11/2019, 10:59
Sfatul zilei de 23 noiembrie 2019. Săgetătorul își urmează pasiunea și-n vacanță
Citește aici sfatul zilei pentru sâmbătă, 23 noiembrie. Sursa foto: avantaje.ro

Sfatul zilei de sâmbătă, 23 noiembrie 2019, aduce în aceeași măsură vești bune, dar și vești mai puțin plăcute. Se anunță o zi reușită care va fi pe placul multor semne zodiacale. Este o zi ideală pentru a încerca lucruri noi, a merge într-o vacanță sau a cheltui banii primiți pentru munca depusă la serviciu.

Acesta este sfatul zilei de 23 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Drumul tău se intersectează cu o persoană care îți va schimba soarta. Lasă-te pe mâna acesteia și nu vei regreta. O propunere de afacere nu va întârzia să apară. Nu ezita și răspunde afirmativ.

Taur

O persoană din cercul tău de prieteni prinde curaj și te invită la o cafea. Ai toată susținerea din lume legat de proiectele tale. Se anunță o zi excelentă pentru planuri de vacanță sau de viitor.

Gemeni

Ești angrenat în mai multe activități și s-ar putea ca oboseala să-și spună cuvântul. Ești pregătit sufletește pentru marea dragoste, dar cam întârzie să apară. Nu-ți pierde speranța.

Rac

Niște rude care vin pe nepusă masă vă încurcă planurile. Niște venituri suplimentare vor intra în buzunarul vostru și veți avea ocazia să rezervați cazarea pentru vacanța de iarnă.

Leu

O raită prin magazine îți va da ocazia să găsești obiectele care-ți lipsesc din gospodărie. Te-ai mutat de ceva timp, dar tot nu ai reușit să mobilezi compelt. Mobilizează-te azi, mai ales că e sâmbătă.

Fecioară

O mare parte din zi o dedicați treburilor gospodărești. Spre seară relaxați-vă alături de prieteni sau mergeți la un film. Odihna este cea mai importană, profită de această zi de relaxare.

Balanță

Apariția unui prieteni mai vechi în viața voastră vă aduce zâmbetul pe buze. O invitație la o piesă de teatru sau un spectacol vă va ajuta să te destindeți și să uitați de grijile zilnice.

Scorpion

O mărire de salariu mult așteptată va ajunge azi în buzunarul tău. Cheltuie cu cap sau investește într-o mică afacere. Sunt bani trudiți din greu și merită să fie chibzuiți cât mai bine.

Săgetător

Se anunță o scurtă vacanță sau o excursie alături de prieteni dragi. Nu rata ocazia de a descoperi oameni și noi locuri. Urmează-ți pasiunea și imortalizează toate momentele frumoase.

Capricorn

O invitație la un eveniment monden te așteaptă. Dă-i curs pentru că ai nevoie să întâlnești și alte persoane. Glumește, zâmbește și distrează-te împreună cu prietenii tăi dragi.

Vărsător

Este o zi ideală pentru o alergare în parc sau să citești o carte bună. Nu rata ocazia de a încerca lucruri noi și a descoperi care sunt lucrurile care-ți fac plăcere. Vei reuși să ieși în evidență imediat.

Pești

Ți-ai pus în gând foarte mult lucruri, dar nu ai reușit să le realizezi. Munca îți va răsplătită și ai o stare de spirit excelentă. Sunt șanse mari să fii promovat sau să primești o mărire de salariu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×