Sfatul zilei de 24 noiembrie 2019. Leul trece prin momente delicate

Alexa Serdan   
în Horoscop
23/11/2019, 13:19
Sfatul zilei de 24 noiembrie 2019. Leul trece prin momente delicate
Citește care este sfatul zilei de duminică, 24 noiembrie, pentru zodia ta. Sursa foto: avantaje.ro

Sfatul zilei de duminică, 24 noiembrie 2019, aduce liniște, experiențe noi și emoții trăite la intensitate maximă. Unele dintre zodii atrag ca un magnet oameni în jurul lor, în timp ce altele simt nevoia să stea singure și să citească o carte.

Așa arată sfatul zilei pentru duminică, 24 noiembrie, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Nu forța mâna norocului și nu fii tentat să îți asumi riscuri astăzi. Stai departe de provocări și fă-ți de lucru prin casă. Citește o carte, vizionează un film, gătește sau pur și simplu odihnește-te.

Taur

Este un moment ideal pentru a-ți dezvolta noile proiecte sau a te implica în afaceri. Axează-te pe carieră și investește timp și energie în afacerile pe care le ai alături de parteneri.

Gemeni

Ești o persoană puternică și dovedești că reușești mereu să te ridici. Depășești orice obstacol îți iese-n cale și ești un exemplu demn de urmat pentru cei din jurul rău.

Rac

O femeie îți pune piedici și nu reușești să mergi mai departe. Evită speculațiile, bârfele și concentrează-te pe lucrurile cu adevărat importante. Ascultă-ți flerul și vocea interioară!

Leu

Reușești să depășești o situație delicată la serviciu, dar acasă ia parte de alte probleme. Păstrează-ți cumpătul și nu fă promisiuni pe care nu le poți duce mai departe. Fii sincer și realist!

Fecioară

Respiră adânc și nu-i lăsa pe cei din jur să te calce pe coadă. Nu merită să-ți strici finalul de săptămână cu o ceartă. Fii prudent și păstrează distanța față de persoanele care au o energie negativă.

Balanță

Atragi în jurul tău tot felul de oameni. Ești liber să alegi cu cine vrei să-ți petreci timpul. Nu te lăsa manipulat și nu încerca să le faci pe plac celor din jur. Gândește-te mai mult la tine.

Scorpion

Până acum ai ținut emoțiile în frâu, dar acum vor ieși la suprafață. O avalanșă de amintiri și gânduri îți va da lumea peste cap. Ține minte că sensibilitatea nu este un defect, ci o calitate.

Săgetător

Ești tot mai preocupat de felul în care arăți. Este o zi ideală pentru shopping sau pentru a te relaxa la un salon de înfrumusețare. Ai o vibrație pozitivă azi și atragi multe persoane lângă tine.

Capricorn

Simți nevoia să te retragi și să petreci puțin timp liber. Vremea îți dă o stare de spirit neplăcută. Nu te adânci prea mult în noianul de amintiri. Întoarce foaia și privește drept înainte.

Vărsător

A venit momentul să te distrezi și să explorezi noi orizonturi. Cunoaște oameni noi și comunică. Deconectează-te de tot și învață să apreciezi viața. Trăiește la maxim fiecare clipă!

Pești

Odihnește-te pentru că ai avut o săptămână foarte agitată și ocupată. Bucură-te de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi. Prietenii îți transmit o stare de spirit stimulantă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×