Sfatul zilei de luni, 17 februarie 2020. Fecioara este melancolică și nefericită

Alexa Serdan   
în Horoscop
16/02/2020, 16:36
Sfatul zilei de luni, 17 februarie 2020. Fecioara este melancolică și nefericită
Citește aici sfatul zilei de luni, 17 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru luni, 17 februarie 2020, este gata! Astrele au fost consultate, iar evenimentele de care vor avea parte cele 12 zodii au ieșit la iveală. Află din rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în prima zi a săptămânii.

Așa arată sfatul zilei de luni, 17 februarie, de la zodie la zodie

Berbec

Păstrează discreția și intimitatea numai pentru tine. Nu mai pune totul pe tavă și fii atent ce dezvăluiri le faci celor din jur. Concentrează-te mai mult pe propriile dorințe și pasiuni.

Taur

Negociezi la sânge fiecare aspect al vieții tale profesionale și personale. Progresele pe care le realizezi zi de zi te vor ajuta să-și regăsești echilibrul și pacea interioară pierdută cu ani în urmă.

Gemeni

Ești îndrăgostit până peste cap și deja te gândești la pasul următor. Partenerul de viață s-ar putea să nu vadă cu ochi buni această grabă. Renunță la bagajul emoțional care te trage-n jos.

Rac

Știi că norocul nu te lovește peste noapte, de aceea urmezi plan pas cu pas. Nu duci lipsă de idei mărețe, însă ai nevoie de un mic impuls. Nu mai visa la cai verzi pe pereți și treci la fapte.

Leu

Ceva te macină pe interior de ceva vreme și azi reușești să găsești soluția perfectă. Dintr-o dată devii liniștit și împăcat în ceea ce privește viitorul. Nu-ți mai face griji inutile.

Fecioară

Nefericirea s-a acumulat și nu mai știi cum să ieși din butoiul cu melancolie. Tot ce contează este ziua de azi, nu-ți mai face speranțe deșarte. Trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

Balanță

Evită discuțiile inutile și în contradictoriu și treci la fapte. Astrele îți testează relația de cuplu, dar depinde de tine ce final alegi. Nu-ți mai plânge de milă și ia viața în piept, tu ești stăpânul.

Scorpion

Ascultă-ți inima și fă doar lucrurile care-ți fac plăcere. Nu-i mai încerca să-i mulțumești pe ceilalți, ei nu vor vedea niciodată lucrurile bune. Lasă-te purtat de următorul val, va fi bine!

Săgetător

Ai acumulat multe temeri și neliniști, dar o persoană reușește să le demonteze repede. Ai numai de câștigat, ascultă sfaturile și îndemnurile acestui înger care a venit să facă lumină.

Capricorn

Energia pozitivă te ajută să fii organizat și să-ți cunoști prioritățile. Nu-ți place să lași nimic pentru o altă dată, iar azi nu fac excepție de la regulă. Rezultatele bune se vor vedea imediat.

Vărsător

Multe oportunități se ivesc în calea ta, dar trebuie să știi la care să zici „Da”. Gândește-te bine înainte de a lua o decizie care-ți poate marca viitorul. Ai grijă doar de propriul interes, fii puțin egoist.

Pești

Discută deschis și sincer cu jumătatea ta și ține cont de sfaturile acestea. Nu-ți vrea răul, trebuie să vezi și tu asta. În ceea ce privește locul de muncă nu ai multe sarcini de rezolvat, este o zi lejeră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×