Sfatul zilei de duminică, 16 februarie 2020. Fecioara nu-și poate pune ordine în gânduri

Alexa Serdan   
în Horoscop
15/02/2020, 13:16
Sfatul zilei de duminică, 16 februarie 2020. Fecioara nu-și poate pune ordine în gânduri
Citește aici sfatul zilei pentru duminică, 16 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru duminica aceasta, 16 februarie 2020, aduce vești extraordinare pentru persoanele îndrăgostite. Astrologii anunță un weekend romantic încărcat cu momente emoționante și voie bună. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale.

Așa arată sfatul zilei pentru data de 16 februarie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Dragostea plutește în aer și ai parte de numeroase momente romantice. Atenția pe care ți-o arată partenerul de viață este măgulitoare. Nu uita să-i răsplătești pe cei dragi pentru micile cadouri.

Taur

Astăzi ești profund și cauți răspunsuri la multe întrebări. S-ar putea să găsești și mai multe incertitudini, nu te enerva degeaba. Analizează cu atenție situația și renunță la presiune.

Gemeni

Ai parte de relaxare și energie molipsitoare pentru cei din jur. Dedică-te în aceeași măsură și activităților recreative, pasiunilor și pune până pe o carte. Astăzi totul este despre tine.

Rac

Discută deschis cu partenerul de viață și ajungeți la o concluzie concretă. Nu mai bate pasul pe loc și ia deciziile care contează. Acordă mai multă încredere persoanelor din jurul tău.

Leu

Reușești să faci o pasiune din tot ce-ți propui în minte. Ești dornic de viață și nu este exclus să mergi într-un club unde să te distrezi până-n zori. Ia-ți și gașca de prieteni.

Fecioară

Stresul și oboseala nu te ajută deloc. Nu reușești să-ți găsește ideile și nu ești capabil să-ți pui ordine în gânduri. Sfatul astrelor este să te eliberezi de gândurile negative și să visezi mai mult.

Balanță

Ai mai multă încredere în tine și asta te ajută să comunici eficient. Nu mai ești timid și reușești să legi prietenii strânse cu oamenii neașteptați. Lucrurile se vor așază în favoarea ta în curând.

Scorpion

Visezi la echilibru. Azi vei învăța cum să-ți împarți timpul între carieră și familie. Nu trebuie să ai emoții, totul va fi bine. Te descurci minunat în postura de mediator și ești un bun sfătuitor.

Săgetător

Eficiență te ajută să duci la capăt toate sarcinile. Planurile pus la punct te vor ajuta să petreci o zi de neuitat alături de jumătatea ta. Prietenii îți invadează casa spre seară, nu-i evita.

Capricorn

Nu-ți mai căuta scuze. Calcă-ți pe inimă și încearcă lucruri noi, fie că este vorba de mâncare, fie că este vorba de haine. Viața este scurtă, profită din plin de fiecare zi în care soarele răsare.

Vărsător

Încarcă-ți bateriile pentru că ești cam epuizat. Ai avut parte de o săptămână încărcată și următoarea se anunță la fel. Bucură-te de timpul liber pentru a te relaxa sau a viziona un film de comedie.

Pești

Ești tot mai indecis în ceea ce privește propriul viitor. Ia o pauză și gândește-te bine ce drum vrei să urmezi. Este foarte important să nu-ți pierzi încrederea și speranța. Este și mâine o zi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×