Sfatul zilei de 15 februarie. Scorpionii au parte de o despărțire dureroasă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/02/2020, 13:25
Sfatul zilei de 15 februarie. Scorpionii au parte de o despărțire dureroasă
Scorpionii trec printr-o despărțire dureroasă în prima zi din acest weekend. Sursa foto: ele.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei pentru ziua de sâmbătă, 15 februarie 2020, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile nu sunt tocmai bune, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpion, s-ar putea să treci printr-o despărțire dureroasă. Păstrează-ți, totuși, calmul și ascultă recomandările noastre. Nu merită să suferi după o persoană care te trădează într-o asemenea manieră.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 15 februarie

Berbec

Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui, la tonul categoric pe care ești tentat să-l folosești, la deciziile tranșante pe care ești gata să le iei fără să gândești. Ai putea rupe o relație ce mergea foarte bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care ulterior nu-l vei mai putea repara. Numărul norocos: 5.

Taur

Faci parte dintr-un anturaj marcat de conflicte și neînțelegeri, poate din cauza unei competiții care are ca scop final un premiu sau poate este și o motivație materială la capăt. Tocmai de aceea, trebuie să intri în această luptă pentru a obține victoria. Poți fi printre primii în orice confruntare de idei sau de forțe, pentru că ești bine pregătit și ai o energie de invidiat, cu care îți dai la o parte toți rivalii. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Se pare că ai parte de o zi amuzantă în care vei avea chef de distracție și nu prea mai iei nimic în serios. Te cuprinde deja spiritul vacanțelor și te comporți ca un copil pus pe șotii la orice pas. Este nevoie și de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să te împovărezi cu probleme și griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depășită mult mai ușor dacă o tratezi cu zâmbetul pe buze. Numărul norocos: 15.

Rac

Ai multe lucruri de făcut, dar reușești să te învârți în așa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activități de rutină și tocmai pentru că sunt ușoare, le ștergi imediat de pe lista cu sarcini, astfel încât să te poți bucura și de câteva ore de relaxare. Pe lângă multiplele chestiuni banale, se pot ivi și altele neprevăzute, însă vor fi nesemnificative pentru a le considera într-atât de dificile încât să nu le poți rezolva repede, ca mai apoi să te bucuri de atmosfera tihnită după care tânjeai. Numărul norocos: 8.

Leu

Ai ajuns la un nivel care îți inspiră încredere absolută în succesul final și ai garanția că, la capătul acestor eforturi, te așteaptă o răsplată binemeritată. Ești foarte motivat să tragi tare, oricât ar mai dura, de vreme ce la final te așteaptă o serie de evenimente fericite. Ai ocazia să-ți demonstrezi valoarea în fața celor din jur, iar atunci când ți se recunosc meritele, ești capabil de și mai multe! Uneori ai nevoie doar de o vorbă bună ca să poți merge mai departe, oricât de greu ar fi. Numărul norocos: 13.

Fecioară

Visezi frumos, vezi viitorul în lumini optimiste și abia aștepți ca planurile pe care le clădești în acest moment să fie concretizate. Ai convingerea că totul va ieși exact ca în visele tale și este doar o chestiune de timp până când vei ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promițător. Vei găsi mijloacele care te vor duce direct la țintă. Numărul norocos: 4.

Balanță

Pornești la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu este o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu îți place destinația. O consideri o obligație, doar ca să-i faci altuia pe plac și rămâi cu sentimentul că, în același timp, ai fi avut alte lucruri mult mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu îți convine, toate te irită și par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulțumit de felul cum s-au desfășurat etapele călătoriei. Numărul norocos: 12.

Scorpion

Nimic nu este veșnic, mai ales ce este legat de sentimente, deci nu spera că un lucru care te face fericit acum va persista mult și bine. Păstrează din tot ce simți acum doar ce îți poate fi de ajutor cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoție, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendința de a privi lucrurile din același unghi fără să-ți dați seama că mai sunt și alte aspecte pe margine. Numărul norocos: 7.

Săgetător

Profită de o zi mai lejeră pentru a-ți pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele investiții, pentru că ceea ce decizi acum va avea efecte promițătoare în perioada următoare. Nimeni nu te întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare. Ca atare, pune-ți mintea la contribuție pentru a descoperi încotro să vâslești pentru un venit mai sigur, un profit mai consistent și implicit, pentru o viață mai bună. Numărul norocos: 11.

Capricorn

Mare atenție la viața de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conține un neadevăr care, într-o zi, își va arăta adevărata față și poate lăsa urme adânci în inima ta. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele, nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi cu adevărat în ele, și nici nu pica în plasa celui care îți promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ține de cuvânt. Privește iubirea rațional, nu prin prisma emoțiilor, care pot fi ușor păcălite de armele de seducție false. Numărul norocos: 2.

Vărsător

Încearcă să stai departe de orice factor de risc, pentru că azi numai indiferența și detașarea te pot scoate din orice impas. Prefă-te că nu vezi ispita rea care îți dă ghes, pentru că dacă îi cazi în plasă, ai avea numai de pierdut. Că ești atras de o acțiune incorectă, că ești gata să înșeli încrederea cuiva sau joci pe două fronturi, ascuns după o mască ce nu ți se potrivește, fi sigur că faptele incorecte vor ieși repede la iveală și atunci nu vei mai găsi nicio scuză. Abține-te să încerci doar ca să vezi dacă merge! Numărul norocos: 6

Pești

Valoarea îți este contestată de o serie de colegi invidioși, dar nu te lăsa doborât. Dimpotrivă, când vezi că ai rivali, înseamnă că ești valoros și trebuie să-ți susții cu tărie ideile în care crezi. Totuși, ascultă și părerile celorlalți, chiar dacă par diametral opuse, pentru că au și ei suficiente argumente pentru a se face auziți, doar că ești cu un cap deasupra lor și te faci auzit mult mai ușor. Numărul norocos: 16

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×