Sfatul zilei de luni, 12 august. Capricornul s-a săturat de compromisuri și iluzii deșarte

Alexa Serdan   
în Horoscop
11/08/2019, 10:43
Sfatul zilei de luni, 12 august. Capricornul s-a săturat de compromisuri și iluzii deșarte
Sfatul zilei de luni. Capricornul renunță la compromisuri și iluzii deșarte. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru luni, 12 august este gata. Află ce scrie în astre despre zodia ta. Citește ce se întâmplă cu cele 12 zodii ale horoscopului european. Spre exmplu, nativii născuți în zodia rac trec printr-o perioadă cu schimbări majore care se vor dovedi benefice într-un final.

Citește aici sfatul zilei pentru luni, 12 august

Berbec 

Câteva evenimente te vor scoate din rutina zilnică. Unele schimbări pe care urmează să le faci îți vor schimba stilul de viață. Astăzi vei primi cadouri valoroase din partea unor prieteni mai vechi.

Taur 

Prietenii vor fi alături de tine și te spriină. Ești susținut din toate părțile. Este momentul ideal să realizezi ce ți-ai propus. Ai mai multă încredere în tine și în forțele proprii. Renunță la încrâncenare.

Gemeni

Astăzi ai parte de inspirație și decizi să-ți urmezi visul. Vei obține rezultate excelente, ai toate atuurile unei pasiuni de succes. Renunță la inhibițiile gratuite și la scenariile pesimiste. E posibil să fii recompensat material.

Rac 

Traversezi o perioadă cu schimbări radicale. Evită compromisurile și cheltuielile nejustificate. Fii atent la calitățile pe care le-ai putea fructifica. S-ar putea să câștigi bani frumoși dintr-un proiect mai vechi.

Așa arată sfatul zilei pentru luni, 12 august
Sfatul zilei petru luni, 12 august este gata. Citește ce ți-au rezervat astrele. Sursa foto: pixabay.com

Leu 

În interiorul tău se dă o luptă grea. Ești copleșit de emoții de care ar fi bine să te detașezi. Caută soluțiile care te vor scoate din impas. Nu mai pune presiune pe tine, totul va veni de la sine. Nu este cazul să disperi.

Fecioară

În utimele zile ai căutat răspunsuri și soluții la întrebări mai vechi. Unele informații noi te vor ajuta să găsești soluția pe care o cauți. Partenerul de viață te sprijină și are încredere că vei reuși să găsești ceea ce cauți.

Balanță 

Ți-ai cam pierdut încrederea și optimismul, dar astăzi unele schimbări îți vor aduce zâmbetul pe buze. Șefii te propun pentru o avansare și colegii te sprijină. Dacă ai suficientă încredere veniturile tale se vor rotunji.

Scorpion 

Ia în calcul nevoile și interesele proprii. Nu este problema ta să te gândești la alegerile celorlalți. Învață să-i refuzi pe cei care te influențează negativ și te trag în jos. Noi perspective se vor deschide în fața ochilor tăi.

 Săgetător 

Ești o persoană diplomată și comunicativă. Aceste calități îți vor deschide noi portițe. Meditează înainte de a lua o decizie definitivă. Ai nevoie de liniște și spațiu personal. Axează-te pe propria persoană.

Capricorn 

Nu mai vrei să te complaci în situația de față și nici nu mai vrei să faci compromisuri. Te-ai săturat să te hrănești cu iluzii deșarte. Recunoaște că ai nveoie de iubirea și atenția unei persoane dragi. Ține-ți prietenii aproape.

Vărsător

Câteva discuții contradictorii cu colegii de la serviciu te vor supăra. Nu este cazul să pui la suflet orice vorbă aruncată-n vânt. Indiferent ce faci, la sfârșitul zilei vei avea parte de un succes finnaciar.

 Pești 

Relația cu persoana iubită a fost neglijată în ultima perioadă și s-ar putea să se strice definitiv. Ia atitudine dacă nu vrei să pierzi persoana iubită care este pe picior de plecare. Renunță la ambițiile prostești.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×