Sfatul zilei de joi, 5 martie 2020. Fecioara este copleșită de emoții și nu știe cum să reacționeze

Alexa Serdan   
în Horoscop
04/03/2020, 12:17
Sfatul zilei de joi, 5 martie 2020. Fecioara este copleșită de emoții și nu știe cum să reacționeze
Acesta este sfatul zilei pentru joi, 5 martie 2020., pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru joi, 5 martie 2020, vine cu vești extraordinare pentru foarte multe dintre semnele zodiacale. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 zodii, cine sunt nativii care au noroc în dragoste, dar și care sunt persoanele care au parte de suferință și tristețe.

Așa arată sfatul zilei pentru joi, 5 martie, de la zodie la zodie

Berbec

Tot ce-ți pui în minte astăzi se va îndeplini, însă ai mare grijă ce-ți dorești. Rămâi cu picioarele pe pământ și nu visa la cai verzi pe pereți. Vorba multă și faptele mici nu te vor ajuta prea mult, țintește mai sus!

Taur

Traversezi o perioadă de schimbări atât în plan interior, cât și exterior. Te gândești de ceva vreme să-ți faci un mic tatuaj, iar azi găsești curajul necesar pentru a duce acest vis mai departe. Ești deschis la nou și ai gamă largă de idei din care să alegi.

Gemeni

Orizontul nu este prea departe în ceea ce privește cariera. Pașii mici, dar siguri te vor îndruma exact spre destinația pe care o ai în plan. Nu te arunca cu capul înainte și cântărește de o sută de ori decizia pe care o ai de luat. Uneori nu mai este cale de întoarcere!

Rac

Lumea ta s-a prăbușit, dar ai curajul să o iei de la capăt. Nu știu de unde ai o asemenea forță interioară, dar astrele sunt de partea ta și te sprijină orice alegere ai face. Ești pregătit să înfrunți orice obstacol, dar această perseverență s-ar putea să nu fie privită cu ochi buni de ceilalți.

Leu

Astăzi este despre veselie, râsete și dragoste. Ce ți-ai mai putea dori mai mult? Partenerul de viață te copleșește cu tandrețe și momente romantice cărora le-ai cam simțit lipsa în ultima vreme din cauza faptului că ai fost ocupat la locul de muncă. Relaxează-te și lasă-te dus de val!

Fecioară

Emoțiile pun stăpânire pe sufletul tău și nu mai știi cum să reacționezi. Ești înconjurat de oameni dragi care sunt alături de tine de la primul telefon. Iubirea pe care o primești este necondiționată și te face să te întrebi ce ai făcut de meriți asta? Nimic, ai fost doar bun!

Balanță

Păstrezi un secret pe care nu-l mai poți duce în spate. Închide ușa trecutului și renunță la amintirile care te rănesc. Suferința și eșecurile nu aduc nimic bun, știi asta mai bine decât oricine. A venit momentul să treci la alta capitol, unul încărcat cu iubire și clipe plăcute.

Scorpion

Astăzi este despre prietenii vechi cu care ai pierdut legătura. Astrele îți scot în cale o persoană care a contribuit foarte mult la personalitatea ta, dar căreia nu ai reușit să-i mulțumești cumsecuvine. Acum e momentul să reiei legăturile pierdute și să te împaci cu sinele tău interior.

Săgetător

Fii cu ochii-n patru și ascultă sfaturile celor din jur. Ai nevoie urgentă de un colac de salvare, iar ceilalți te vor ajuta să ieși cât mai repede la liman. Sunt persoane de la care nu te-ai fi așteptat să-ți întindă o mână de ajutor. Tu ai face la fel dacă ai fii în locul lor?

Capricorn

Te simți inspirat și investești toate economiile familiei într-o afacere nouă. Norocul tău este că din această colaborare vor ieși bani frumoși și te vei întoarce acasă cu buzunarele pline. Familia nu va avea nimic de reproșat că ai cheltuit banii puși deoparte pentru zile negre.

Vărsător

Nu-ți consuma energia pe lucrurile nesemnificative și odihnește-te mai mult. Este o zi de relaxare totală în care te detașezi de cotidian și faci numai ce-ți place plăcere: citește o carte, vizionează un film sau pur și simplu lenevește. Astrele te sfătuiesc să fii mai atent la sănătate și la ceea ce mănânci.

Pești

Ești o persoană extrem de activă și agitată și astăzi nu vei face excepție de la regulă. Reușești să jonglezi foarte ușor cu sarcinile de la locul de muncă, cât și cu treburile domestice. Am putea spune că ești un super erou care-și cunoaște prioritățile și știe ce vrea de la viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×