Sfatul zilei de miercuri, 4 martie 2020. Gemenii trebuie să acorde mai multă atenție viselor

Alexa Serdan   
în Horoscop
03/03/2020, 09:35
Sfatul zilei de miercuri, 4 martie 2020. Gemenii trebuie să acorde mai multă atenție viselor
Citește aici sfatul zilei de miercuri, 4 martIe 2020, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto. Pinterest.com

Sfatul zilei pentru miercuri, 4 martie 2020, aduce ca de fiecare dată vești bune și mai puțin bune. Dacă unele dintre semnele zodiacale au parte de iubire și armonie, nu același lucru se poate spune despre nativii născuți în zodiile Leu și Capricorn cărora astrele le-au rezervat tristețe și clipe de suferință.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 4 martie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Bucură-te de momentele pasionale și romantice pe care jumătatea ta ți le-a pregătit. Dragostea plutește în aer și este un moment ideal pentru a duce relația la nivelul următor, fie că este vorba de căsătorie, fie de venirea pe lume  unui copil.

Taur

Ai șansa de a face un pas înainte pe care nu-l vei regreta, însă fii precaut în ceea ce privește partea financiară. Nu te arunca cu capul înainte pentru că nu ai de unde să știi ce-ți rezervă ziua de mâine. Pașii mici, dar siguri sunt tot ceea ce contează, nu trebuie să te grăbești.

Gemeni

Nu mai arunca de-o parte visele și speranțele și pune osul la treabă. Acordă mai mulă atenție planurilor și analizează fiecare situație în parte de mii de ori. Fii sigur că pasul pe care alegi să-l faci este cel care trebuie și astfel nu vei da greș. Nu ezita să te consulți cu un amic.

Rac

Ești înconjurat de oameni în preajma cărora te simți în largul tău și în siguranță. Te-ai închis într-un cocon din care nu vrei să ieși, dar trebuie să înveți să fii și independent. Uneori este bine să știi să te descurci singur pentru că ceilalți nu vor fi mereu lângă tine.

Leu

Partenerul de viață ți-a dat un ultimatum, dar nu pari să-l iei prea tare în serios. Ești genul de persoană care trebuie să se lovească cu capul de grinda de sus ca să o vadă pe cea de jos. Mare atenție la consecințe pentru că unele dintre ele sunt pentru totdeauna.

Fecioară

Astrele te sfătuiesc să nu mai depinzi de ceilalți și să fii mai independent. Nu mai pune preț pe lucrurile mici care nu au nicio semnificație aparte. Păstrează doar obiectele și oamenii alături de care ai amintiri frumoase și detașează-te de părțile negative din viața ta.

Balanță

Centrează-ți atenția pe un singur obiectiv. Cine aleargă după prea mulți iepuri nu prinde niciunul, iar tu nu faci excepție de la regulă. Concentrează-ți energia și ambiția asupra lucrurilor rezonabile, nu mai visa la cai verzi pe pereți. Fii mai realist și revino cu picioarele pe pământ.

Scorpion

Nu mai grăbi lucrurile pentru că și viața are ritmul ei propriu. Organizează-te și fă-ți o listă cu principalele obiective de pe ordinea zilei. Dacă ai nelămuriri legat de o situație anume consultă-te cu un prieten în care ai maximă încredere sau cere sfatul unui specialist în domeniu.

Săgetător

Rutina și-a spus cuvântul și ai nevoie de o schimbare imediată. Ce dacă este mijlocul săptămânii, fă-ți repede bagajele și pleacă câteva zile la munte să te relaxezi. Încarcă-ți bateriile și bucură-te de clipele astea de libertate. Nimic nu este mai frumos decât să călătorești și să cunoști oameni noi.

Capricorn

Semnul tău zodiacal se află în sfera iubirii, dar astrele îți recomandă să nu ridici tonul și să nu dai curs discuțiile contradictorii. Este o zi în care vei avea multe de pierdut, dar la finalul zilei vei rămâne cu lecția învățată. Cel mai important e să nu mai repeți greșeala comisă.

Vărsător

Nu-ți mai asuma toate sarcinile de la locul de muncă, nu ești un hamal. Împarte cu colegii de serviciu tot ce ai de îndeplinit și munca va fi mult mai ușoară. La finalul zilei invită-ți prietenii la un pahar de vin unde să te destinzi și să râzi cu gura până la urechi.

Pești

Reușești să te împarți între serviciu și casă și acest lucru este de admirat. Fii mai tolerant și mai înțelegător cu cei din jurul tău și lumea va fi la picioarele tale. Adaptarea la nou este un atuu pentru tine și nu ai nimic împotrivă să încerci și alte lucruri. Uneori ești un deschizător de drumuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×