Sfatul zilei de joi, 24 octombrie. Leul este de piatră și nu schițează nicio emoție

Alexa Serdan   
în Horoscop
23/10/2019, 10:47
Sfatul zilei de joi, 24 octombrie. Leul este de piatră și nu schițează nicio emoție
Nativii născuți în zodia leu nu-și arată sentimentele și emoțiile. Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Sfatul zilei pentru joi, 24 octombrie, aduce vești îmbucurătoare pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european. Află din rândurile de mai jos care sunt zodiile care vor sta mult la serviciu sau care sunt nativii care profită de zi și se relaxează.

Așa arată sfatul zilei pentru joi, 24 octombrie

Berbec

Lasă-te dus de val și visează la pasiunea pe care ai încuiat-o într-un sertar. Dă frâu liber imaginației și fă lucrurile care îți fac plăcere. Este o zi ideală pentru relaxare și destindere.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Imaginea și prima impresie contează. Fii mai atent la felul în care arăți. Mergi la salon și fă o schimbare radicală. Lucrează și la atitudine. Zâmbetul larg, onestitatea și amabilitatea vor deschide mereu uși.

Gemeni

Azi te axezi doar pe universul propriu. Stai mai mult pe acasă și ocupă-te de treburile casnice. Închide-ți telefonul și nu naviga pe Internet. Relaxează-te la un film sau dă muzica la maxim și dansează.

Așa arată sfatul zilei pentru 24 octombrie
Citește aici sfatul zilei pentru joi, 24 octombrie 2019. Sursa foto: avantaje.ro

Rac

Unele proiecte se vor încheia pe neașteptate. Nu te surprinde acest lucru deloc pentru că ai alte planuri. Pune în aplicare ideile pe care le ai în minte. Familia și prietenii îți vor fi mereu aproape.

Leu

Ești impenetrabil și nu lași să iasă la suprafață nicio emoție. Uneori este bine să arăți latura sensibilă. Nu este nimic rău în faptul că spui ce ai pe suflet. Nu vei fi catalog vulnerabil, ci mai degrabă sensibil.

Fecioară

Ai fost împins de la spate toată viața. Nu-i mai lăsa pe ceilalți să aleagă pentru tine. Destinul este în mâinele tale, decide ce urmează. Viața ta îți aparține și cotează ce vrei să faci în viitor.

Balanță

Ieși din anonimat și arată-le celor din jur de ce ești capabil. Nu mai sta în umbra colegilor de serviciu. Ai idei mai bune decât mulți dintre ei. Nu te plafona și demonstrează că poți mai mult.

Scorpion

Nu te mai mulțumești cu ce ai. Ieși din rutina zilnică și ambiționează-te să faci lucruri noi. Orice mică schimbare îți va aduce un plus de energie și încredere în tine. Nu ezita să adaugi o pată de culoare în viața ta.

Săgetător

Ești înconjurat de un cerc de prieteni care te bombardează cu totul felul de informații. Alege care sunt veștile care te ajută. Nu mai strânge toate lucrurile de care nu ai nevoie. Renunță la obiectele inutile.

Capricorn

Astăzi ar fi cazul să nu apleci urechea la ce auzi în jur. Lumea este rea și bârfește mereu pe la colțuri. Vezi-ți de treaba ta și rezolvă sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Spre seară relazează-te și vizionează un film.

Vărsător

În ultima perioada ai fost axat pe partea financiară. Și astăzi te gândești cum să faci mai mulți bani. Poate ar fi cazul să pornești propria afacere pentru că ai resursele necesare.

Pești

Cariera este pe primul plan. Sarcinile și provocările de la serviciu nu îți vor da voie nici să respiri. Ia o pauză, este și mâine o zi. Nu te aglomera pentru că nu vei mai avea energia necesară.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Închide ×