Sfatul zilei de 22 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să învețe să asculte

Dan Suta   
în Horoscop
21/10/2019, 10:42
Sfatul zilei de 22 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să învețe să asculte
Sfatul zilei de 22 octombrie 2019. Sursa foto: adevărul.ro

Citește sfatul zilei de 22 octombrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Descoperă, de asemenea, numărul tău norocos de azi și ce te îndeamnă astrele să faci. Pentru Capricorni e o zi-test: trebuie să învețe să asculte mai mult, să fie atenți la ce le spun cei din jur.

Sfatul zilei de 22 octombrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Renunță la anumite rețineri și continuă să te concentrezi la ce vrei să transmiți cu adevărat. Nu te lăsa păcălit de anumite împrejurări. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Rupe-te de cercurile toxice. Trebuie să alegi bine oamenii cu care să comunici, în fața cărora să te deschizi. Unele persoane din familie, rude mai îndepărtate, se dovedesc a fi o piedică în calea realizării tale. Numărul norocos al zilei: 10.

Gemeni: Nu uita de unde ai pornit! Nu face sacrificii doar de dragul de a le face. Gândește-te bine la câte mai poți câștiga prin atitudinea pe care o ai, una excelentă pentru a bifa succes după succes. Numărul norocos al zilei: 1.

sfatul zilei de 22 octombrie
Racii vor trece peste toate obstacolele numai cu răbdare și calm. Sursa foto: amethystlunarose.com

Racii trebuie să fie atenți la provocările ce apar în cale

Rac: Lucrurile se rezolvă pentru tine azi cu mult calm și răbdare. Dispui de ambele, așa că încearcă doar să fii atent la provocările pe care ți le pune viața în cale. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu: Orice ți s-ar spune, ar fi indicat să nu te lași influențat de criticile gratuite. Dacă ți se transmite ceva ce nu pare a avea sens, ignoră cu desăvârșire. Numărul norocos al zilei: 6.

Fecioară: Azi ai puterea de a opri o tragedie emoțională a unui prieten. Intervenția ta pare a fi de bun augur. Continuă să fii altruist doar cu cine merită. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță: Nu te duce prea departe cu scenariile, căci unele dintre ele nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion. Spune tot ce ai pe suflet și nu te lăsa influențat de starea negativă din jur. Unii vor să te inhibe și să te reducă la tăcere. Numărul norocos al zilei: 3.

Săgetător: Orice împăcare trebuie făcută în anumite condiții. Nu ceda așa ușor, chiar dacă ai revenit la sentimente mai bune față de acea persoană. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn: Învață să asculți și nu trage concluzii pripite. Trebuie să îi lași pe ceilalți să se desfășoare și să le prinzi punctele sensibile, asta dacă vrei să câștigi această bătălie verbală. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Lasă dramele pentru actori și apucă-te serios de treabă. Nu e timp de plâns de milă. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Ești un lider, dar trebuie să știi și unde să frânezi. Nu te duce înainte ca berbecul. Numărul norocos al zilei: 14.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×