Sfatul zilei de miercuri, 23 octombrie. Capricornul pune bani la pușculiță pentru vacanța de iarnă

Alexa Serdan   
în Horoscop
22/10/2019, 14:06
Sfatul zilei de miercuri, 23 octombrie. Capricornul pune bani la pușculiță pentru vacanța de iarnă
Nativii născuți în zodia capricorn se gândesc la vacanța de iarnă și strâng bani pentru asta. Sursa foto: avantaje.ro

Sfatul zilei pentru miercuri, 23 octombrie 2019, aduce vești bune pentru nativii născuți în zodiile fecioară sau săgetător, iar pentru semnele zodiacale ra, balanță sau capricorn astrele aduc vești mai puțin plăcute. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Acesta este sfatul zilei pentru miercuri, 23 octombrie

Berbec

Ești cu gândul la vacanță și nu te poți concentra la serviciu. Este o zi ideală pentru a-ți face planuri de călătorie. Nu mia ai răbdare și deja ai dat căutare pe Google. Te așteaptă o destinație exotică.

Taur

Ascultă-ți inima și nu îți mai ascunde emoțiile. Așteaptă-te la o zi plină de provocări și surprize neașteptate. Ziua de astăzi va rămâne una pe care nu o vei uita prea curând.

Gemeni

Lasă-ți mintea să zboare și să creeze. Ai o imaginație foarte bogată și acest lucru te va ajuta în carieră. Fii atent însă la oamenii din jur care s-ar putea să-ți pună piedici și să devină invidioși.

Ce au rezervat astrele celor 12 zodii
Citește aici sfatul zilei pentru miercuri, 23 octombrie 2019. Sursa foto: libertatea.ro

Rac

Se anunță o zi încărcată și obositoare. Ai de semnat niște acte importante și sunt șanse mari să intri în posesia unei case sau a unei mașini. Grija zilei de mâine nu va mai exista și te vei relaxa.

Leu

Ești o fire visătoare, dar azi te vei axa pe carieră. Trudești din greu, dar nu ești răsplătit așa cum ți-ai dori. Nu mai aștepta promovarea, mergi la șefi și cere-le asta. Contribuie la bunăstarea ta.

Fecioară

O zi întreagă privind serialul preferat? Fix asta te așteaptă azi. Înconjoară-te de prietenii dragi, umple bolurile cu popcorn și dă drumul maratonului de filme. Relaxează-te alături de cei dragi.

Balanță

Depășește-ți limitele și încearcă ceva nou. Te-ai cam plafonat și ar fi cazul să scapi de acest sentiment. Axează-te pe partea financiară și deschide-ți propria afacerea. Este visul tău din copilărie.

Scorpion

Te simți buricul pământului și nu greșești. Ai lumea la picioare și poți face tot ce-ți trece prin cap. Nimic nu-ți stă în cale și realizezi multe lucruri importante. Vei avea o carieră de succes.

Săgetător

Ești o persoană ambițioasă și știi să-ți prioritizezi sarcinile. S-au adunat cam multe datorii, dar le vei plăti cât de curând. Spre finalul zilei simți nevoia să stai în preajma familiei și prietenilor.

Capricorn

Perioada aceasta ești mai strâmtorat pentru că vrei să pui bani deoparte. Te gândești serios să pleci de sărbători în străinătate și strângi cureaua. Este momentul ideal să te împaci cu o persoană cu care te-ai certat în trecut.

Vărsător

Prea inițiativa la serviciu dacă vrei să ocupi o funcție mai înaltă. Ești o persoană dedicată și vei avea parte de susținerea colegilor. La finalul zilei sărbătorește victoria alături de familie.

Pești

Scapă de rutina zilnică și ieși din anonimat. Relaxează-te la un film bun în compania prietenilor sau ieși la alergat. Încarcă-ți bateriile pentru că mâine se anunță o zi foarte grea.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×