Sfatul zilei de duminică, 8 martie 2020. Balanță se lasă pe locul doi în fața grijilor prietenilor

Alexa Serdan   
în Horoscop
07/03/2020, 08:39
Sfatul zilei de duminică, 8 martie 2020. Balanță se lasă pe locul doi în fața grijilor prietenilor
Sfatul zilei de duminică, 8 martie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei de duminică, 8 martie 2020, vine cu vești bune în ceea ce privește relațiile amoroase pentru că unul dintre semnele zodiacale este lovit de săgeata lui Cupidon și se îndrăgostește iremediabil. Cât despre ceilalți nativi află din rândurile de mai jos ce le-au rezervat astrele.

Acesta este sfatul zilei de duminică, 8 martie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Traversezi un moment dificil și nu reușești să găsești echilibrul ideal între locul de muncă și familie. Ești disperat să ai o situație financiară mai bună, însă asta înseamnă mult timp departe de cei dragi. Ce crezi că este mai important în această viață? Alege!

Taur

Pune la bătaie creativitatea și imaginația de care dai dovadă și va ieși ceva la care nu te-ai fi gândit. Și surprizele nu se termină aici pentru că azi este despre flori, cadouri și prieteni. Nu este exclus să începi o nouă relație amoroasă, totul depind de tine.

Gemeni

Te simți inspirat și nu mai vrei să bați pasul pe loc. Muncești cu drag și spor pentru lucrurile care-ți aduc bucurie în suflet și nu mai ții cont de faptul că azi e duminică. Spre seară primești vizita unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp.

Rac

Plimbările și drumurile în afara localității sunt la ordinea zilei, în ciuda faptului că ți-ai dori să stai acasă. Oboseala își va spune cuvântul la finalul zilei și vei dormi ca un prunc pentru că mâine este o altă zi și o vei lua de la capăt încă din zori.

Leu

Zvonurile și bârfele circulă mai repede decât orice ți-ai fi imaginat vreodată. Partea proastă este că ajung la urechile vorbe care te supără și te macină, dar ce ai de făcut? Vezi-ți mai departe de viața ta și nu asculta ce spun așa-zișii prieteni despre tine.

Fecioară

Astăzi este despre dragoste și timpul petrecut alături de partenerul tău de viață. Profiți de timpul liber pentru a te bucura de momentele de tandrețe și armonie în cuplu. Încarcă-ți bateriile pentru zilele următoare pentru că anunță o săptămână încărcată.

Balanță

Prietenii te caută să-ți ceară sfaturi și soluții la problemele lor, dar uiți că și tu le ai pe ale tale. Uneori grijile proprii pălesc în fața celorlalți și asta înseamnă să fii altruist și un amic demn de încredere. Ești un sprijin de nădejde și umărul pe care se descarcă cei din jur.

Scorpion

Te-ai săturat de incertitudini și jumătăți de măsură? Nu mai sta degeaba și pune punctul pe „i”. Fă ceva azi, nu mai aștepta ziua de mâine pentru că situația s-ar putea amplifica. Analizează minuțios relația de cuplu, dar și relația cu cercul de prieteni.

Săgetător

Reușești să găsești forța interioară pentru a repara lucrurile stricate și a merge mai departe. Dai dovadă de o putere incredibilă și nu te lași doborât prea ușor. Este momentul ideal să te gândești mai mult la propria persoană și să nu te mai gândești la ce spun ceilalți.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață pare că scârțâie și lucrurile se îndreaptă în direcția greșită. Nu mai forța lucrurile și nu mai trage la aceeași căruță dacă simți că rezultatul este același. Pune punct și ia-o de la capăt cu altcineva cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Primești sfaturi din stânga și din dreapta fără să le fi cerut vreodată. Te-ai săturat să ți se spună ce să faci! Arată-le celor din jur că știi să faci alegerile corecte și fără a fi îndrumat de la spate. Fă ce-ți spune sufletul, nu mai apleca urechea la „sfătuitori gratuiți”.

Pești

Nativii singuri se îndrăgostesc iremediabil de o persoană la care nu s-ar fi gândit niciodată. Cât despre cei aflați într-o relație vor trece la nivelul următor, fie că este vorba de mutatul împreună, fie că este vorba de o cerere în căsătorie. Azi dragostea plutește în aer!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×