Sfatul zilei de duminică, 26 aprilie 2020. Una dintre zodii are parte de noroc în dragoste

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/04/2020, 10:48
Sfatul zilei de duminică, 26 aprilie 2020. Una dintre zodii are parte de noroc în dragoste
Acesta este sfatul zilei pentru duminică, 26 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru duminică, 26 aprilie 2020, vine cu vești excelente din partea astrelor care le transmit celor 12 semne zodiacale evenimente legate de iubire, noroc și bani. Este o zi propice pentru a începe noi proiecte, mai ales că unele zodii abundă de idei.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 26 aprilie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

După o perioadă în care te-ai dat cu capul de pereți, acum ți-a revenit mintea și te-ai calmat. Nu te aventura în necunoscut și nu lua decizii pripite.

Taur

Ia atitudine și pune în practică ideile care ți-au încolțit în minte. Unele proiecte sunt ideale pentru o sursă suplimentară de venit, vezi care sunt acelea.

Gemeni

Săgeata lui Cupidon te lovește din plin, într-un moment în care te aștepți mai puțin. Lasă frâu liber sentimentelor și nu mai ține ascunsă iubirea pe care o ai în suflet.

Rac

Astrele te sfătuiesc să fii rezervat în privința banilor și să nu cheltui aiurea. Poate acum ai un venit generos, dar nu trebuie să te culci pe o ureche. Pune și deoparte pentru zile negre.

Leu

Ești dispus să lași în urmă regretele și amintirile neplăcute. Nu mai pune presiune pe tine și întoarce foaia. Bucură-te de acele clipe frumoase petrecute în familie.

Fecioară

Nimic nu-ți stă în cale și pare că totul merge ca pe roate în viața ta. Însă un eveniment neașteptat ți-ar putea da lucrurile peste cap, nu te panica.

Balanță

Proiectele pe care le dezvolți în clipa de față îți aduc bani suficienți pentru a duce o viață liniștită, dar asta nu înseamnă că trebuie să iei o pauză. Lucrează, dar nu te obosi prea tare.

Scorpion

Imaginația și creativitatea nu sunt punctul tău forte, însă astăzi lucrurile sunt exact invers. Profită de această ocazie și expune-ți ideile pe care le ai în minte.

Săgetător

Interesul tău este să te simți bine în pielea ta, de aceea te răsfeți și te bucuri de clipe libere numai bune pentru destindere și relaxare.

Capricorn

Nu te mai mulțumi cu ceea ce ai și țintește sus. Nu trebuie să te arunci prea departe, pune-ți câteva obiective pe care le poți atinge sigur.

Vărsător

Renunță la negativism și încearcă să vezi partea plină a paharului. Fii încrezător în forțele proprii și bazează-te doar pe tine. Nu te încrede în cei din jur.

Pești

Oricât de optimist ai fi unele lucruri nu ies așa cum ți-ai dori. Nu trebuie să fii dezamăgit, mai devreme sau mai târziu va ieși soarele și pe strada ta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×