Sfatul zilei de duminică, 15 martie 2020. O zodie trebuie să treacă urgent pe la doctor. Problemele de sănătate s-ar putea agrava

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
14/03/2020, 13:38
Sfatul zilei de duminică, 15 martie 2020. O zodie trebuie să treacă urgent pe la doctor. Problemele de sănătate s-ar putea agrava
Sfatul zilei de duminică, 15 martie 2020. Sursa foto: profimediaimages.ro

STIRIMONDENE. FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 14 martie. Potrivit astrologilor, epidemia de coronavirus strică planurile mai multor nativi. Planurile racilor sunt date peste cap de către partener.

Acesta este sfatul zilei pentru ziua de duminică, 15 martie

Berbec

Doriţi să vă cumpăraţi ceva de mult timp, dar nu prea reuşiţi. Astologii vă sfătuiesc să fiţi mai cumpătaţi cu banii, pentru că numai aşa veţi reuşi să strângeţi suma necesară. Număr norocos: 16.

Taur

Suneţi foarte irascibil din cauza epidemiei de coronavirus. Vă este frică ca virusul să nu ajungă în casa dumneavoastră. Evitaţi ieşirile în aglomeraţie, staţi mai mult în casă. Nmă norocos: 10.

Gemeni

O surpriză neaşteptată din partea unui membru al familiei vă impresionează în mod plăcut. Poate fi vorba de o avansare în funcţie a partenerului, precum şi o mărire de salariu. Număr norocos: 7.

Rac

V-aţi îndrăgostit. Parcă sunteţi din nou adolescent. Inima vă bate tare şi aveţi fluturi în stomac. Reveniţi cu picioarele pe pământ când ajungeţi acasă şi daţi cu ochii de partener. Numă norocos. 11.

Leu

Nu staţi prea bine cu sănătatea. Astrologii vă sfătuiesc să consultaţi un medic. Problema se poate agrava dacă nu o faceţi. Medicaţia şi statul acasă vă va pune pe picioare. Număr norocos: 8.

Fecioară

O mărire de salariu vă surprinde în mod plăcut. Luni veţi primi vestea care vă va bucura pentru toată săptămâna, mai ales că meritaţi din plin un salariu mai mare. Număr norocos: 13.

Balanţă

Nu vă bucuraţi de ziua liberă. Trebuie să munciţi din greu pentru un alt proiect, mai ales că nu staţi foarte bine cu banii. Urmează o săptămână plină pentru balanţe. Număr norocos: 6.

Scorpion

Revederea unei persoane dragi vă aduce mare bucurie. Petreceţi ziua cu această persoană, însă planurile vă sunt date peste cap de coronavirus. Aşadar, seara vă prinde în faţa televizorului , nu la cinematograf, urmărind serialul preferat. Număr norocos: 12.

Săgetător

Treceţi printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere fizic, cât şi psihic. La serviciu sunteţi foarte stresat, stres care se regăseşte şi în sânul familiei. Astrologii spun că a venit timpul să discutaţi problemele care vă supără. Număr norocos: 1.

Capricorn

Capricornii se confruntă cu o situaţie grea. Urmează cu siguranţă o demisie. Astrologii vă sfătuiesc să nu vă supăraţi, întrucât vă veţi găsi un job mult mai bun. Număr norocos: 3.

Vărsător

Aveţi oportunitatea să călătoriţi zilele acestea. Dacă o faceţi, astrologii spun să fiţi foarte precauţi, în contextul epidemiei de coronavirus. Cel mai bine ar fi să amânaţi plimbarea. Număr norocos: 2.

Peşti

Astăzi sunteţi rasfaţaţi. Partenerul vă acorda toată atenţia de care este capabil. O cină romantică la restaurant încheie o seară ce se anunţă una de-a dreptul pasională. Număr norocos: 18.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×