Horoscop zilnic: sâmbătă, 14 martie 2020. Taurul nu-și găsește liniștea până nu află un răspuns mult căutat

Alexa Serdan   
în Horoscop
13/03/2020, 15:29
Horoscop zilnic: sâmbătă, 14 martie 2020. Taurul nu-și găsește liniștea până nu află un răspuns mult căutat
Taurul nu-și găsește liniștea până nu află un răspuns mult căutat. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale. Citește în rândurile de mai jos care este horoscopul zilei de sâmbătă, 14 martie și care sunt nativii care vor avea dificultăți în relația de cuplu.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 14 martie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Îți dorești să fii sincer cu toată lumea, dar uneori adevărul doare mai tare decât o minciună nevinovată. Încearcă să fii puțin mai subtil și să nu mai spui totul verde-n față.

Taur

Un gând nu-ți dă pace și nu te poți concentra deloc. Caută răspunsul la întrebarea care te macină și abia apoi apele se vor calma. Nu te aventura în necunoscut singur, mai bine ia cu amic cu tine.

Gemeni

Este un moment oportun pentru a fii mult mai apropiat de persoanele pe care le-ai îndepărtat în ultima vreme. Singurătatea nu aduce nimic bun, ține-ți prietenii aproape.

Rac

Nu suporți să fii luat pe nepregătite, dar azi te vei confrunta cu o astfel de situație. Provocările nu sunt pentru tne i preferi să știi dinainte ce te așteaptă.

Leu

Nu forța mâna destinului și bazează-te mai degrabă pe propria intuiție. Nu te lăsa forțat de împrejurări și fă doar lucrurile care-ți fac plăcere. Ai ocazia să-ți descoperi o nouă pasiune.

Fecioară

Tinzi să-i judeci pe cei din jur. Cuvintele tale aspre și tăioase rănesc persoanele dragi din jurul tău. O vorbă spună la nervi poate ascunde foarte multe lucruri, fii atent la ce scoți pe gură.

Balanță

Nu te grăbi să faci anumite lucruri. Graba strică treaba și de cele mai multe ori nu mai ai ce repara. Astrele te sfătuiesc să fii atent și să te consulți cu oamenii în care ai încredere.

Scorpion

Îți pierzi întreaga zi meșterind la lucruri mărunte La finalul zilei vei realiza că nu ai făcut nimic bun și trebuie să o iei de la capăt, dar nu mai ai puterea necesară. Ia o pauză și relaxează-te!

Săgetător

Ai tot mai multă încredere în tine și nimeni nu te poate opri din drumul tău. Ai un plan foarte bine conturat după care te ghidezi. Nu-l divulga persoanelor în care nu ai încredere, te vor trăda imediat.

Capricorn

Nu te lăsa împins de impulsuri și ascultă la ce spun cei din jur. Nu trebuie să crezi sau să faci ceea ce spun ei, ci să alegi ce este mai bun pentru tine. Învață să analizezi situația pe mai multe părți.

Vărsător

Te consumi aiurea și ai așteptări mult prea mari de la cei care nici nu știu de existența ta. Nu te mia neglija și pune-te pe primul loc mereu. Dacă tu ești fericit, atunci acest sentiment se va transmite și în jur.

Pești

Preferi să păstrezi distanța și nu vrei să te implici prea mult într-o relație amoroasă. Tu ești cel care are de pierdut, dar din păcate vei realiza asta mult prea târziu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×